V pátek večer proběhne na Náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích finále celostátní soutěže Maturantka roku a fotbalové Dynamo bude mít na této akci svého zástupce. Jedním z porotců soutěže totiž bude kapitán Dynama Roman Lengyel. Během odpoledne bude na náměstí fungovat také zábavná stezka pro děti a u jednoho stanoviště s fotbalovou tématikou bude právě také Roman Lengyel.

Maturantka roku je společným projektem společnosti TRIMACB, CHCIWWWSTRANKY.CZ, Bratři webu a Chilli production. V současné době probíhá již třetí ročník soutěže. Soutěž je určena pro všechny odvážné dívky, které maturují v roce 2013 a které chtějí ještě před odchodem ze střední školy zažít neobyčejné zážitky.

Den odstartuje v pátek 21. června na náměstí v Českých Budějovicích ve 14 hodin Stezkou pro Děti, při kterém si budou moci všichni užít plno zábavy. Princip charitativní stezky je postaven na aktivní účasti dětí, která procházejí jednotlivá stanoviště a plní dané úkoly. Na začátku stezky si každé dítko zakoupí kartičku, na které jsou uvedena jednotlivá stanoviště. Cena kartičky je 50 Kč a celý výtěžek z prodeje kartiček jde na Nadační Fond Pink Bubble - www.pinkbubble.cz. Ten se stará o náctileté, kteří prošli onkologickým onemocněním a pomáhá jim s jejich návratem do života. Po úspěšném absolvování stezky jdou všechny kartičky do slosování a vybraní výherci se mohou těšit na zajímavé ceny od partnerů soutěže.

Finálový večer Maturantky Roku proběhne jako každý rok znovu v Českých Budějovicích. Konkrétně také na hlavním českobudějovickém náměstí Přemysla Otakara II. V případě nepříznivého počasí je připravena mokrá varianta večera.

Finálový program:
18:00 Wild Sticks
18:30 Maturantka Roku 2013 - Finálový večer
20:20 NG Dance Crew
20:45 Bifidus Aktif
21:15 Maturantka Roku 2013 - Vyhlášení
21:30 Pub Animals