Také v nové sezoně Fotbalové národní ligy se bude snažit klub podporovat své fanoušky, kteří chtějí být členy fanklubu. Právě členové fanklubu se mohou stejně jako v minulých sezonách těšit na celou řadu výhod. Členství ve fanklubu pro novou sezonu 2013/14 přinese také hned několik novinek.

Nový sektor pro fanklub na jižní tribuně

V posledních sezonách měl fanklub své místo v sektoru domácích fanoušků (v kotli) na jižní tribuně. Do kotle měli přístup právě pouze členové fanklubu, což mělo své výhody, ale také určité nevýhody. "Často se tak stávalo, že v kotli nebylo moc fanoušků, protože zájemci o fandění se prostě do kotle neměli jak před zápasem dostat," říká obchodní a marketingový manažer Dynama Radim Šupka. Proto se vedení klubu po dohodě s fanklubem rozhodlo, že sektor pro členy fanklubu bude v letošní sezoně v sektoru E jižní tribuny (druhá strana než je kotel domácího týmu).

"Výhod to bude mít hned několik. Členové fanklubu se budou moci libovolně pohybovat v okolí stadionu a nebudou ve svém sektoru zavření jako v kleci. Zároveň se k nim do jejich sektoru bude moci připojit kdokoliv, kdo si do daného sektoru koupí vstupenku nebo permanentku," dodává Radim Šupka. Současný kotel v sektoru A bude následně otevřen pro širokou veřejnost a navštěvovat ho budou moci po zakoupení vstupenky libovolní fanoušci Dynama.

Vyznačení míst pro členy fanklubu pro sezonu 2013/14

Bez členských příspěvků s levnější permanentkou

K velkým změnám dochází také ohledně organizace členství ve fanklubu. Fanoušci Dynama, kteří chtějí být v nové sezoně členy fanklubu, už nemusí platit členský příspěvek v hodnotě 350 Kč. Každý člen fanklubu si může pouze za zvýhodněných podmínek koupit permanentku a právě díky ní se pak může dostávat do sektoru určeného pro fanklub. Současní členové fanklubu pouze na sekretariátu klubu při nákupu permanentky oznámí, že si prodlužují členství a noví členové fanklubu před nákupem permanentky vyplní registrační formulář. Cena permanentky pro členy fanklubu bude v letošní sezoně 750 Kč!