Fotbalový klub SK Dynamo České Budějovice by své fanoušky rád informoval o možnostech nákupu vstupenek před domácími zápasy ve Fotbalové národní lize.

Na základě vyhodnocení poznatků z prvního zápasu Fotbalové národní ligy s celkem FC MAS Táborsko bychom rádi fanouškům připomněli, že je hned několik možností, jak si pořídit vstupenku před zápasem a vyhnout se tak frontám přímo na pokladnách. „V týdnu před zápasem lze vstupenky zakoupit přímo na sekretariátu klubu v běžném předprodeji. Další možností je zakoupit si vstupenku přímo z pohodlí domova online pomocí internetu. Předprodej vstupenek na Dynamo je součástí městského rezervačního systému CBSystem a vstupenky se tak dají nakupovat na stránkách www.cbsystem.cz a poslední možností je nákup vstupenky, na kterémkoli ze třiadvaceti prodejních míst CBsystem po celém kraji,“ vysvětluje obchodní a marketingový manažer Dynama Radim Šupka.

V den zápasu je navíc možné vstupenky zakupovat již čtyři hodiny před výkopem utkání na hlavní pokladně u hlavního vstupu na stadion (z ulice E. Pittera). Dvě hodiny před výkopem jsou otevřené i ostatní tribuny. „V pátek jsme měli otevřeno celkem osm pokladen. Již druhou sezonu si mohou fanoušci sami vybírat přesné místo, kde chtějí sedět a následně je jim vstupenka tištěna přímo na pokladně. Proto je potřeba počítat s tím, že to vždy nějakou chvíli trvá a že na poslední chvíli příchozí fanoušci budou muset čekat. Proto prosíme fanoušky, aby využili některou z možností a zakoupili si vstupenky v předprodeji nebo přišli na stadion včas a vyhnuli se tak případným komplikacím při nákupu vstupenek,“ dodává Radim Šupka.