Ani při druhém utkání jarní části sezony pro vás nebude chybět před zápasem tradiční Dynamák, který pro fanoušky přináší aktuality ze Střeleckého ostrova. U malých fotbalistů Dynama bude k prodeji za 20 Kč.

Úvodní strany patří prvním jarním utkáním, ve kterých Dynamo nejprve porazilo doma Varnsdorf, ale před týdnem nestačilo na Sokolov, kde prohrálo 0:1. Dále už se však zaměříme na našeho následujícího soupeře, kterým je lídr soutěže z Hradce Králové. V dotazníku se vám pak představí Richard Kalod, který znovu nezklamal svými zábavnými odpověďmi.

Pro milovníky statistik nechybí detailní čísla o fotbalistech Dynama nebo los a tabulka FNL. Prostřední dvoustrana patří plakátu týmu českobudějovického celku. Strana 16 patří strakonické farmě, které se nepovedl vstup do jara. Podrobně se dočtete i o výsledcích mládežnických celků a zejména rozjetého staršího dorostu.

Dynamák bude pro vás připraven u malých fotbalistů Dynama před utkáním za 20 Kč.

Luboš Urban: V pátek to nebude o Hradci, ale o nás (19.3.2014)

Po nešťastné porážce na hřišti Sokolova čeká fotbalisty Dynama České Budějovice v pátek 21. března od 18 hodin další těžké utkání, ve kterém v domácím prostředí přivítají vedoucí celek Fotbalové národní ligy - FC Hradec Králové. Jihočeši potřebují z pozice pátého celku tabulky vyhrát.