Po zimní přestávce se opět rozjíždějí soutěže mládeže. Kromě nejmladších ročníků U12 a U13 odehrají všechny kategorie svá první utkání. Starší dorost hostí doma Slovácko, dorostenci U16 a U17 přivítají Jablonec.
Sobota 14. března:

23.kolo ligy st. dorostu U19
SK Dynamo U19 – Slovácko U19 13:00
Bodová šňůra staršího dorostu stále narůstá. Nyní činí 14 zápasů v řadě s bodovým přísunem. Další překážkou je pro mladé fotbalisty Slovácko. Dynamáci se pokusí navázat na minulé vítězné utkání s Olomoucí, Slovácko se pokusí odčinit vysokou domácí porážku se Spartou.

20.kolo ligy starších žáků U15
Dukla Praha U15 - SK Dynamo U15 10:15
Starší žáci stejně jako jejich o rok mladší spoluhráči sehrají své první utkání po zimní pauze na Dukle Praha. Dynamo se po podzimu drží v klidném středu tabulky, naopak jejich protějšek bojuje o záchranu.

20.kolo ligy ml. žáků U14
Dukla Praha U14 - SK Dynamo U14 12:15
Čtrnáctiletí fotbalisté Dynama neodehráli dobrý podzim, po devatenácti kolech jsou na desáté příčce. O jednu pozici níže se nachází jejich sobotní soupeř – Dukla Praha. Pro oba týmy to bude nesmírně důležité utkání, jelikož rozdíl mezi nimi je pouze dvoubodový.

Neděle 15. března:

15.kolo ligy ml. dorostenců U17
SK Dynamo U17 – Jablonec U17 13:00
První kolo po zimní přestávce odehraje mladší dorost doma s Jabloncem. Ani jednomu týmu se podzimní část nevyvedla, Dynamo je na jedenácté pozici, Jablonec je až třináctý. Na SCM Složiště tedy půjde v neděli o velice důležité body.

15. kolo ligy ml. dorostenců U16
SK Dynamo U16 – Jablonec U16 15:15
Tabulka je po čtrnácti kolech našlapaná, Jihočeši by se při úspěšné jarní části sezony mohli probojovat do předních příček tabulky. S osmnácti body se drží na desáté pozici, to je s šestibodovým odstupem na čtvrtou Plzeň. Jablonec je na tom ale o poznání hůře. S jedenácti body je předposlední.