Víkend u mládežnických týmů Dynama bude velice pestrý. Žáci odehrají svá utkání na hřišti soupeře, starší i mladší dorost se ale představí na Složišti. Úspěšná devatenáctka přivítá v sobotu Liberec, týmy U16 a U17 se o výhru poperou v neděli se Spartou.

Mladší žáci U12 a U13 se utkají se svým soupeřem v neděli. Bude jím Bohemians 1905. Oba týmy starších žáků se postaví na venkovním hřišti Plzni.

Velice zajímavým soupeřem bude pro mladší dorost Dynama pražská Sparta. U týmu U16 vede čtrnáctimístnou tabulku, zatímco České Budějovice jsou až deváté. První společný zápas v této sezóně skončil pro budějovickou šestnáctku prohrou- Sparta je na svém hřišti porazila 1:0. Nicméně právě teď přichází pro mladší dorostence chvíle, kdy si reputaci mohou zlepšit. Sparta přijede bojovat na Složiště v neděli 12.4. od 13:15. A stejný soupeř čeká i na tým U17. Jejich zápas začne taktéž v neděli, ale už v 11 hodin. Sparta je v tabulce o sedm míst před sedmnáctkou Dynama, ale na podzim jejich společné utkání skončilo bezbrankově. Sparta si tak sem určitě pojede pro tři body, takže diváky čeká zajímavá podívaná.

Na domácím hřišti se předvede už v sobotu 11.4. v poledne úspěšná devatenáctka. Tu čeká boj o další body s Libercem, který je v tabulce o šest míst níže. To ale nemusí vůbec nic znamenat a stejně jako Opava se Liberec může ukázat jako velice silný soupeř, byť s o něco méně body. Tým staršího dorostu stále postrádá některé ze svých opor základní sestavy, ale k potěšení všech, hráči v posledních zápasech ukázali, že i bez nich jsou silným a úspěšným týmem. Mají za sebou nádhernou ale také náročnou sérii 19 zápasů, ostatně během posledních čtyřech týdnů odehráli šest utkání. Tuto šňůru chtějí prodloužit i teď. A určitě si zaslouží Vaší podporu! Takže pokud máte čas, v sobotu ve 12:00 startuje na Složišti další ze zápasů staršího dorostu Dynama.