Chybí vám napětí? To, že fotbalistům Dynama skončila sezona neznamená, že nemůžete jít na zajímavou sportovní událost v Českých Budějovicích. Už za necelé dva týdny se v Budvar Aréně odehrají dva zápasy Světové ligy ve volejbale a držitelé permanentních vstupenek mohou jít na utkání se čtyřicetiprocentní slevou!

Přijď na světový volejbal! Tak tímhle heslem láká Český volejbalový svaz na domácí zápasy prestižní Světové ligy. A do Českých Budějovic zavítá největší favorit skupiny D - Francie. Čtvrtý nejlepší tým z loňského mistrovství světa v Polsku zatím ani jednou ve skupině neprohrál a na svém kontě má dvanáct bodů. Do Budvar Arény tak dorazí hvězdní hráči - například nejlepší libero posledního světového šampionátu Jenia Grebennikov a urostlý smečař Earvin N’Gapeth, jenž je podle expertů jedním z nejlepších smečařů planety.

Pro své fanoušky připravil SK Dynamo České Budějovice ve spolupráci s Českým volejbalovým svazem nabídku na zlevněné vstupné. Každý, kdo je držitelem loňské permanentky, obdrží unikátní kód, jenž zadá při nákupu na internetovém portálu Ticketpro do objednávky. Na základě toho obdrží čtyřicetiprocentní slevu, po jejímž uplatnění vyjde lístek v předprodeji na krásných 90 korun. Standardní cena je o šedesát korun dražší! Pokud vlastníte permanentku z právě skončené sezony, stačí když napíšete na mail astrouha@dynamocb.cz žádost o poskytnutí unikátního kódu na slevu a vaše číslo permanentky Dynama a následně obdržíte kód, na základě kterého budete moci kupovat vstupenku za 90 Kč!

Neváhejte tak s nákupem a zajistěte si místo v Budvar Aréně, kde se 19. a 20. června bude hrát světový volejbal. Česká volejbalová reprezentace je zatím na druhém místě, právě za Francií, a tak bude potřebovat podporu zaplněných ochozů.

Vstupenky v prodeji zde: http://bit.ly/Vstupenky_Svetovaliga