Mimořádného úspěchu dosáhli malí fotbalisté Dynama kategorie U11 na neoficiálním mistrovství republiky přípravek. Tým vedený trenérem Jiřím Lerchem celý turnaj ovládl a získal pohár pro vítěze! V Ústí nad Orlicí odehrál tým během víkendu celkem 22 zápasů, ve finálové penaltové loterii vyhrál 5:4 nad Baníkem Ostrava.

Mladí fotbalisté Dynama začali turnaj dobře a po prvním dni turnaje se v základní skupině umístili na prvním místě. "Hráli jsme čtrnáctičlennou skupinu, ve které jsme hráli každý s každým. Tuto skupinu jsme vyhráli, a to i přesto, že jsme turnaj absolvovali pouze v deseti hráčích. Většina týmů měla k dispozici dvě sedmičky a mohly prostřídávát. Nás bylo méně, ale přesto jsme byli úspěšní," pochvaloval si trenér Jiří Lerch. Po vítězství ve skupině postoupili hráči Dynama do Zlaté skupiny, kde se střetli s dalšími šesti soupeři.

"První čtyři týmy Zlaté skupiny si pak zahráli semifinále a vítězové pak finále. My jsme v semifinále hráli s Duklou Praha 2:2 a vyhráli jsme na penalty. Ve finále nás pak čekal Baník Ostrava. Finále skončilo 0:0 a o našem vítězství opět rozhodly penalty," popisoval Jiří Lerch. Přípravka U11 tak prožila nad míru úspěšný týden. Ještě před víkendem totiž dohrávala poslední zápasy krajského přeboru v Jindřichově Hradci, kde se také hráči Dynama stali přeborníky kraje.

Hráči Dynama se na turnaji v Ústí nad Orlicí dočkali i velmi sympatické podpory od fotbalistů Táborska. "Musím říci, že nám kluci z Táborska opravdu moc pomohli. Ta jejich podpora nám moc pomohla. Když jsme hráli my, tak oni fandili nám a naopak když hráli oni, tak jsme fandili my jim. Myslím, že jsme tam udělali dobrou partu. Především pak ve finále většina lidí fandila Baníku, a ta podpora ze strany Táborska našim klukům moc pomohla," dodal Jiří Lerch.

ZÁPASY V ZÁKLADNÍ SKUPINĚ
SK České Budějovice - FK Baník Sokolov 2:1
SK České Budějovice - FK Pardubice 1:1
SK České Budějovice - FC Tempo Praha 5:0
SK České Budějovice - FK Příbram 2:0
SK České Budějovice - SK Benešov 3:0
SK České Budějovice - FC MAS Táborsko 1:1
SK České Budějovice - FK Ústí nad Labem 2:0
SK České Budějovice - SK Slavia Praha 3:1
SK České Budějovice - Bohemians 1905 1:1
SK České Budějovice - FC Zbrojovka Brno 3:1
SK České Budějovice - MFK Frýdek Místek 1:0
SK České Budějovice - FK Baumit Jablonec 1:1
SK České Budějovice - 1. SK Prostějov 4:0




ZÁPASY VE ZLATÉ SKUPINĚ

SK České Budějovice - AC Sparta Praha 2:1
SK České Budějovice - SK Sigma Olomouc 3:0
SK České Budějovice - FK Dukla Praha 0:1
SK České Budějovice - FC Baník Ostrava 0:0
SK České Budějovice - FC Slovan Liberec 1:1
SK České Budějovice - 1.FC Slovácko 0:1
SK České Budějovice - SFC Opava 2:0



SEMIFINÁLE
SK České Budějovice - FK Dukla Praha 2:2 (4:3 na pen.)

FINÁLE
SK České Budějovice - FC Baník Ostrava 0:0 (5:4 na pen.)