Po neúspěšných penaltách s Vlašimí si fotbalisté Dynama spravili chuť se Znojmem. Do utkání nastoupila silnější jedenáctka a na hřišti to bylo znát. Dvakrát se za Jihočechy prosadili Milan Jurdík a Petr Benát.

Do utkání o třetí místo nasadil František Cipro silnější jedenáctku než v semifinále, na hřišti se objevilo mnohem více zkušenějších hráčů. A na place to bylo znát. Od úvodních minut měli Českobudějovičtí navrch, první vážnější příležitost měl Funda. Po hezké akci od Šimáka pálil z voleje mimo. O další dvě minuty se do zakončení dostal zkušený Šimák, jeho střelu vyrazil Veselý před sebe. Dalším pokusem se prezentoval Wermke, jeho střela chyběla patřičná síla. Za Znojmo se do dobrého zakončení dostal Šumbera, Křížek se činil vyražením střely na roh. Dobře zasáhl Lima před doskakujícím Levaiem, odvrátil na roh. Z rohu se do zakončení hlavou dostal Ledecký, míříl ale těsně nad. Fotbalovou parádu nabídl Jan Šimák, zbavil se soupeře a načechraným balonem našel volného Wermkeho. U diváků sklidil zasloužené ovace. Fotbalisté Budějovic se první branky dočkali v nastavení prvního poločasu. Milan Jurdík se krásně uvolnil a prosadil se střelou k tyči – 1:0.

Do druhé půle nastoupilo osvědčené duo Linhart – Jurdík. Dobrým fotbalovým momentem se ukázal Roman Wermke. Běžel s balonem po pravé straně, nacentroval přesně na Zdeňka Linharta, který bohužel hlavičkoval pouze doprostřed. Aktivní Linhart si o pár minut později nepohlídal své postavení a pomezní mu odmával ofsajd. Ve 43. se prosadili Jihočeši podruhé. Jan Šimák nádherným pasem našel přesně Petra Benáta, který zvýšil na rozdíl dvou branek – 2:0. Snížit mohl Ledecký, Křížek se vyznamenal krásným zákrokem. A tak Dynamo vstřelilo další branku. Tentokrát našel Zdeněk Linhart hlavu Milana Jurdíka, jehož hlavička nedala brankáři Veselému šanci – 3:0. Líbivost akcí Dynama u diváků neklesala, ba právě naopak. Přečíslení vyřešil Aleš Dvořák výborným centrem na Petra Benáta, který opět z první překonal Veselého – 4:0. Dynamo tak zakončilo turnaj v Počátkách čtyřgólovou výhrou proti Znojmu.

Ohlasy trenérů

František Cipro (trenér Dynama):„Druhý zápas byla sestava silnější, to tak prostě bylo. Jeli jsme do Počátek s 16 hráči, chtěli jsme to prostřídat. Bylo znát, že ve středu hřiště hrají hráči jako Šimák nebo Benát. Jurdík i Linhart vepředu hráli dobře. Branky jsme vstřelili z hezkých akcí. S Janem Šimákem já osobně počítám, věřím, že se domluví i s vedením."