Oficiální fanklub Dynama vítá všechny nové členy. Nabízí řadu výhod a benefitů, které jistě ocení každý fanoušek Dynama. Přidáním se do fanklubu dáváte najevo svůj pozitivní vztah k největšímu jihočeskému fotbalovému klubu a tak pokud Vám na Dynamu alespoň trochu záleží, je čas se připojit mezi fanoušky, kteří tento krok již udělali.

Oficiální fanklub má Dynamo již od roku 2008 a každoročně se do něj přidávají věrní fanoušci Dynama, kteří svůj oblíbený klub chtějí podpořit. I přesto že A-tým Dynama letos startuje ve Fotbalové národní lize, fanklub vítá své nové členy i pro sezónu 2015/2016 a nabízí stále stejné oblíbené benefity jako jsou slevy na nákup permanentek nebo vstupenek na domácí zápasy.

Výhod, které se s členstvím ve fanklubu pojí je celá řada. Populární jsou například dárky, které obdrží každý nový člen. Po zaplacení členského příspěvku 250 Kč, dostane fanoušek sérii hráčských karet fotbalistů A-týmu i jejich plakát zhotovený před startem podzimní části sezóny 2015. Velkého ohlasu členů fanklubu z minulých let se těší také bulletin "Dynamák", který má každý člen na domácím zápase úplně zdarma. Pro členy fanklubu také chystáme zajímavé akce, o kterých budeme včas všechny informovat.

Zajímají Vás veškeré výhody, které můžete jako člen oficiálního fanklubu získat?

V základním kádru Dynama došlo během letního přípravného období k množství změn. Důvěra připadá mladým hráčům, kteří donedávna hrávali za dorost Dynama. Zároveň vedení podepsalo přestupové smlouvy s novými hráči, kteří se trenérům líbili během přípravných utkání. A-tým je tak výrazně omlazen a stojí na novém začátku. Doufáme, že tu budete stát s námi. Protože sny, které máte Vy, máme i my. Všichni, kteří mají Dynamo rádi chtějí to samé. Zpátky do Synot ligy.

REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ DO FANKLUBU ZDE

Přidáním se do oficiálního fanklubu Dynama dáváte najevo, že stojíte při nás za každých okolností. A věrných fanoušků si Dynamo cení nejvíc. Nový začátek je tady. Pojďte do toho s námi!