Vyrovnané utkání starších dorostenců dopadlo lépe pro hosty z Mladé Boleslavi. Po bezbrankové první půli rozhodl o třech bodech pro Středočechy povedenou střelou Vejr. Domácí už vyrovnat nedokázali, přestože měli několik možností na srovnání.

Po delší pauze zaviněné epidemií příušnic nastoupil starší dorost do utkání s Mladou Boleslaví. Do branky se postavil Luksch, stoperskou dvojici tvořil Frnoch s Hricem. Mikuláš Jáša zůstal pouze na lavičce náhradníků, stejně jako útočník Chylík.

Od úvodu utkání drželi Jihočeši míč více na kopačkách, ale za celou první půli si nevytvořili žádnou vážnější možnost. Hosté z města automobilů převážně vyčkávali a hrozili zejména z brejků. Už ve 12. minutě se domácí mohli dočkat výhody pokutového kopu, jenže sudí po pádu Markytána penaltu nenařídil. Z rychlého protiútoku zahrozila Mladá Boleslav. Útočník Vejr směřoval svůj oblouček do branky, jenže těsně minul. Další brejk hostů skončil na rohovém kopu, po kterém Klíma vysoko přestřelil. Závěr první půle se Dynamu nevyvedl, trenér Skála byl opravdu nespokojený.

Druhá půle nabídla více šancí na obou stranách. Nejprve střílel Tomek, brankář Roudnický vyrazil míč do bezpečí. Nakonec jediná branka padla v 56. minutě a to do sítě domácích. Vítek Vejr dostal na vápně prostor a šikovnou střelou překonal Luksche – 0:1. Po inkasované brance Dynamo vyměnilo útočníky, Markytána nahradil Chylík. Velkou šanci na vyrovnání měl kapitán Frnoch. Po standardce Řehoře hlavičkoval těsně vedle. Jihočeští mladíci si v závěru utkání šli za vyrovnání, ale kýžené branky nedosáhli. Minutu před koncem hlavičkoval Tomek vedle, v poslední minutě Žurek nepřekonal Roudnického. Mladá Boleslav si tak z jihu Čech odvezla plný počet bodů.