"Zlaté tři body," říkali si hráči staršího dorostu po domácím utkání se Slováckem. Hostující tým byl o něco lepší, ale rozhodla lepší gólová potence mladíků Dynama. O branky se postaral v první půli Matyáš Markytán, vítěznou branku si hráči Slovácka vstřelili sami.

Po většinu utkání bylo Slovácko lepší na míče, ovšem nebylo to nic platné. Produktivní Jihočeši si vytvořili náskok už v první půli, což se nakonec ukázalo jako rozhodující.

První šanci zápasu měli hostující mladíci. Už to vypadalo na gólovou šanci, ale na poslední chvíli se vrátil obránce Dynama a zažehnal nebezpečí. Na druhé straně se domácí mohli poprvé radovat. Po standardní situaci se hlavou prosadil Matyáš Markytán - 1:0. Do konce poločasu se vytáhlý útočník prosadil ještě jednou a znovu to bylo hlavou. Po rohovém kopu překonal brankáře Trmala podruhé – 2:0.

Že Jihočechy ve druhém poločasu nečeká nic lehkého se ukázalo už ve 48. minutě. Na levé straně dostal dostatek prostoru Jakub Rezek a šikovnou střelou obstřelil Rotbauera v brance – 2:1. Hosté měli šance na vyrovnání, ale domácí brankář Rotbauer dobrým zákrokem zneškodnil jejich šanci. Nešťastný moment pro Moravany v 76. minutě rozhodl celé utkání. Ostrý přízemní centr z pravé strany si Michal Škubník kopl do vlastní branky – 3:1. Hosté ale nesložili zbraně a ihned v následující minutě snížili. Technickou střelou za vápnem se prosadil podruhé v zápase Jakub Rezek - 3:2. Závěr utkání už si ale domácí pohlídali a nakonec brali všechny tři body.