Mladíci Dynama si v dohrávce 24. kola Juniorské ligy vedli velmi dobře na hřišti pražské Dukly a po výhře 2:1 si odvezli plný počet bodů. Prvním, kdo se prosadil, byl domácí Vokoun. V závěru první půle vyrovnal z penalty Daniel Jenne a obrat dokonal v 57. minutě Jakub Křiváček.

Do dohrávky 24. kola vstoupila aktivněji domácí Dukla. Už v páté minutě se k dobré šanci dostal Vokoun, brankář Dynama Coufal jeho pokus chytil. Domácí Pražané nadále byli lepším soupeřem a minutu před vstřelení první branky zahodili dobrou možnost. Po hezké akci se ke střele z vápna dostal Slichy a zatočenou ranou rozezvučel břevno. O minutu později už se Dukla mohla radovat. Nadvakrát překonal Coufala Vokoun - 1:0. Šanci na srovnání měl po půlhodině hry kapitán Jihočechů Švantner. Po akci s Bálkem střílel pouze do boční sítě. Budějovickým fotbalistům se podařilo vyrovnat až v samém závěru první půle. Po ruce jednoho z domácích nařídil sudí Lerch penaltu, kterou bezpečně proměnil Daniel Jenne - 1:1.

Vzít si zpět ztracené vedení mohli Dukelští hned dvakrát. Nejprve si na Vokounův centr naskočil Vachoušek, ale hlavičkoval těsně vedle. Další šanci měl Bezdička a dobrou střelou nastřelil pouze tyč. Zato Jihočeši svou šanci proměnili. Jakub Křiváček dostal do vápna dobrou přihrávku, kterou přesnou střelou přetavil v branku – 1:2. Nakonec se ukázalo, že to byla branka vítězná. Domácí fotbalisté už nic s výsledkem neudělali. Jedinou větší šanci na srovnání měl Slávik, ale nakonec nedokázal pořádně zakončit. Budějovičtí si tak odvezli z hlavního města všechny tři body.