Fotbalisté Dynama aktuálně absolvují letní dovolenou, přesto již přesně znají plán na následující období. Přípravu na novou sezonu ve FNL zahájí 20. června a do startu soutěže nastoupí k sedmi přípravným zápasům. Týden před startem ligy je bude čekat ještě 1. kolo poháru MOL Cup.

Bezprostředně po posledním ligovém zápase se Vlašimí nastoupili hráči Dynama dovolenou. Ta jim bude trvat přesně 22 dní. Na Střeleckém ostrově se sejdou opět 20. června, aby se hned začali chystat na nový ročník FNL. Jihočeši absolvují celou přípravu v domácím prostředí v Českých Budějovicích a cestovat budou pouze za přípravnými zápasy. "Podmínky v našem tréninkovém centru jsou výborné a nemáme důvod jezdit nikam na soustředění. Vynechali jsme všechny turnaje a čeká nás plno kvalitních přípravných zápasů. Čeká nás Sparta, Dukla, Znojmo, Jihlava nebo Žižkov. Náročné zápasy nás prověří a uvidíme kluky, jak reagují v těžkých situacích. Vsadili jsme na to, co se nám osvědčilo v zimě," říká trenér Dynama David Horejš.

Jihočeši vstoupí do přípravy hodně zostra. V pondělí 20. června se poprvé sejdou a hned ve středu 22. června odehrají první přípravný zápas v Nové Včelnici proti Znojmu. Následně je čekají utkání proti prvoligovým týmům Sparty a Dukly. Dynamo se střetne také s týmem ČAFH nebo juniorkou pražské Slavie. Poslední přípravný zápas odehraje 23. července s Vysočinou Jihlava a následující víkend 30. července pak nastoupí k prvnímu kolu MOL Cupu. Start FNL je naplánovaný na 6. srpna a vzhledem k rekonstrukci stadionu bude klub při losu nového ročníku druhé ligy žádat o to, aby první zápas odehrál na hřišti soupeře.

Plán letní přípravy:
20. června: Začátek letní přípravy
22. června: SK Dynamo ČB - 1.SC Znojmo FK (17:00, Nová Včelnice)
29. června: AC Sparta Praha - SK Dynamo ČB (14:30, Praha - TCM Strahov)
2. července: FK Dukla Praha - SK Dynamo ČB (11:00, Praha - Černošice)
5. července: SK Dynamo ČB - ČAFH (17:00, SCM Složiště)
9. července: SK Dynamo ČB - SK Slavia Praha jun. (10:30, Kamenice nad Lipou)
16. července: FK Viktoria Žižkov - SK Dynamo ČB (11:00, Praha)
23. července: FC Vysočina Jihlava - SK Dynamo ČB (17:00, Jihlava)
30. července: 1. kolo MOL Cupu
6. srpna: 1. kolo FNL