V pátek 24. června proběhl ve Sportovním centru mládeže na Složišti akce pro malé fotbalisty. Fotbalová akademie v rámci projektu "Kdo sportuje, nezlobí" připravila den plný zábavy pro děti z mateřských škol a následně také pro širokou veřejnost. Přestože panovalo velké horko, akce sklidila mezi návštěvníky velký ohlas.

Dětičky z mateřských škol se na Složišti sešly dopoledne a od 15:30 začala akce pro širokou veřejnost, které se zúčastnila více než stovka dětí se svými rodiči! Pro děti byl připravený například skákací hrad, florbalová arena, mobilní basketbalové koše a samozřejmě celá řada fotbalových i nefotbalových atrakcí. Malí návštěvníci uvítali i skvělé občerstvení (palačinky, zmrzliny, pikadory) a rodiče pak především kavárnu a celou řadu chlazených nápojů. Vzhledem k velmi horkému počasí pak velký úspěch zaznamenalo spuštění zavlažování na hrací ploše, což všichni návštěvníci využili k vítanému zchlazení..

Organizátoři by rádi poděkovali především všem partnerům akce, kteří dodali občerstvení a také dárkové předměty pro účastníky soutěží.