Juniorský tým Dynama zakončil přípravu na novou sezonu výhrou nad Slavojem Český Krumlov 3:2. Mladí budějovičtí fotbalisté byli v celém průběhu utkání výrazně aktivnější, nakonec ale vyhráli jen jednobrankovým rozdílem, když se střelecky prosadili Fišer, Krejčí a z SKP testovaný Hüttner

Budějovičtí mladíci začali velmi dobře a hned v 1. minutě hry se po centru Krejčího dokázal prosadit Fišer. Na konci první půlhodiny hry navíc zvýšil na 2:0 Krejčí a Dynamo ve velké pohodě směřovalo k vítězství. Po změně stran sice dokázal snížit na rozdíl jediné branky Peťule, avšak třetí gól domácího celku zaznamenal střídající Hüttner. Poslední slovo měli opět hráči Krumlova, když na konečných 3:2 upravil také střídající Štrbačka.

SK Dynamo ČB Juniorka - Slavoj Č. Krumlov 3:2 (2:0)
Branky: 1. Fišer, 25. Krejčí, 65. Hüttner - 57. Peťule, 76. Štrbačka.
Rozhodčí: Peterka.

Dynamo ČB U21: Rotbauer - Škoda, Frnoch, Tomášek, Blažek - Kubata, Křiváček - Krejčí, Švantner, Kadlec - Fišer. Střídali Tušer, Collin, Hüttner, Vít, Rottenborn.
Č. Krumlov: Trnka (71. Votýpka) - Beránek (70. Strapek), Kroupa, Peroutka, Švec (46. Štrbačka) - Fišer, Novák, Tůma (46. Sekyra), Persán - Carda (30. Hofmann, 71. Smolík), Peťule (63. Grznárik).

Jaromír Plocek (trenér Dynama): "Byli jsme moc rádi, že jsme mohli poslední zápas přípravy odehrát v domácím prostředí proti kvalitnímu soupeři, kterým určitě Český Krumlov je. Samozřejmě jsme spokojeni s tím, že jsme vyhráli, avšak určitě je potřeba dodat, že naše vítězství mělo být ještě výrazně vyšší. Především Patrik Švantner měl čtyři gólové šance a je škoda, že některou z nich neproměnil. Snad si střelecké štěstí nechal na první soutěžní zápas s Příbramí."