Toto se "Vládcům jihu" vůbec nepovedlo. Fotbalisté Táborska se po loňské sezoně, kdy dvakrát s Dynamem ve FNL remízovali, takto titulovali. Jenže na mládežnické úrovni na týmy Dynama ani zdaleka nestačí. V rámci Memoriálu Vlastimila Marečka dorost U17 vyhrál nad Táborskem 3:0 a dorost U16 dokonce 5:0!

SK Dynamo Č. Budějovice U17 - FC MAS Táborsko U17 3:0 (1:0)
Branky:
Jiran 2, Šplíchal
Sestava: Janáček - Vochozka, Grigera, Cepák, Faltýn - Matoušek, Malecha, Pařízek, Šplíchal, Ardamica - Míka. Střídali: Havlíček, Jiran, Božovský, Martinec, Švejda

Hodnocení trenéra Petra Kadlece: "Utkáním s Táborskem pro nás vyvrcholil druhý týden přípravy a zejména vzhledem k počtu odehraných zápasů, byl tento týden pro mužstvo poměrně náročný. Hned v úvodu utkání jsme převzali iniciativu a chtěli jsme dát co nejrychleji branku. Přestože hra v poli byla celkem slušná a v předváděné hře se objevovaly věci, které po hráčích chceme, tak ve vápně soupeře se nám moc nedařilo v koncovce a tudíž výsledek do poločasu byl pouze 1:0. Naší vedoucí branku vsítil v prvním poločase Šplíchal. S postupem přibývajících minut nám síly ubývaly s ohledem na předchozí program, a náš pohyb tak již nebyl takový jako v prvním poločase, ale hráči utkání zvládli a patří jim pochvala za projevení morálních vlastností. V závěru utkání se dvakrát prosadil střídající Jiran a pečetil tak konečný stav utkání na 3:0. Utkání splnilo svůj účel, jako vadu bych viděl počet vstřelených branek, neboť šancí jsme měli velký počet."


SK Dynamo Č. Budějovice U16 - FC MAS Táborsko U16 5:0 (1:0)
Branky:
Červený 2, Goretki, Glaser, Wohlghemuth

Sestava: Vojtíšek (41. Kerl) - Plandor, Matuška, Jurásek (41. Mareš), Sedlák (41. Wimmer) - Trnka (41. Skála), Jansa (41. Glaser ), Carda (41. Wohlghemuth), Goretki (41. Červený) - Radychovskyj (41. Benda), Ryneš (41´Chlaň)

Hodnocení trenéra Marcela Tomáška: "Do Memoriálu Vlastimila Marečka jsme vstoupili hned jihočeským derby s Táborskem. Do duelu jsme nastoupili aktivně a byla vidět jasná převaha našeho týmu. Vytvářeli jsme si jednu šanci za druhou, ale nedokázali je proměnit. Jak už to bývá, tak po naší chybě se soupeř dostal do ojedinělé šance a mohl jít do vedení, ale spolehlivý brankář Vojtíšek byl na místě. Náš tlak se nám podařil zhodnotit až ve 38. minutě, kde Ryneš předložil před prázdnou branku Goretkimu, který se nemýlil. Ve druhém poločase se hra odvíjela převážně ve středu hřiště, zato naše výpady byly odměněné dalšími brankami. Mohli jsme přidat další branky, ale pozlobil nás jak v prvním, tak ve druhém poločasu brankář Táborska. Utkání jsme zaslouženě vyhráli, protože jsme byli ve všech směrech jasně lepší."