Juniorský tým Dynama nestačil v sobotní dopoledne na posílenou Viktorii Žižkov a prohrál 0:3. Sestava Dynama byla složena zejména z hráčů juniorky a staršího dorostu, avšak Žižkov měl v jedenáctce hned několik hráčů z A-týmu. Soupeř byl po většinu utkání lepším týmem a zaslouženě tak vyhrál.

Po oťukávacích deseti minutách se první velké šance zápasu dostali Žižkovští, kdy střelu Pulmistr perfektně vyrazil Hajdušek na rohový kop. Ještě větší šanci neproměnil Eliáš, když dostal přesný pas na malé vápno, ale trestuhodně přestřelil. Žižkovští se radovali až ve 22. minutě, z dorážky se trefil Jelínek - 0:1. Jihočeši se prezentovali šancí po půl hodině hry, šikovný Marek Kalousek mířil za vápnem těsně vedle.

Po hodině hry přidal druhý gól Pražanů Pavel Eliáš. Přesnou hlavičkou nedal Staňkovy šanci - 0:2. Hned po něm se podruhé v zápase mohl trefit Jelínek, ale nastřelil pouze tyč. Závěrečnou třetí branku přidal do rozhozené budějovické obrany Tryzna - 0:3.

SK Dynamo: 1. poločas: Hajdušek – Škoda, Jáša, Frnoch, Blažek – Kalousek, Tomek, Kořínek, Bálek – Chylík, Collin. 2. poločas: Staněk - Řehoř, Frnoch, Tomášek, Zachař - Bálek, Štifter, Kořínek, Tomek (62. Kadlec), Fišer - Smetana.

Viktoria Žižkov: Hrubeš – Trýzna, Opluštil, Pavlata, Pardubský – Jelínek, Eliáš, Sixta, Kolmistr – Hynek – Surmaj.