O víkendu měla také začít druhá liga. Díky vyhřívanému trávníku v Plzni se nakonec odehrálo pouze jediné utkání Plzeň – Prachatice (1:0). V dresu Jihočechů se představila trojice hráčů Dynama, kteří v druholigovém týmu hostují. Nejvýrazněji na sebe upozornil Stanislav Rožboud, který patřil k nejlepším hráčům na hrací ploše. V zahraničních ligách si také zahráli všichni tři fotbalisté, kteří do zahraničí odešli přímo z Českých Budějovic. Z vítězství se mohl radovat pouze Martin Vozábal, týmy Jaroslava Drobného a Miroslava Semana neuspěly.
ZAHRANIČÍ (hráči, kteří odešli z Dynama přímo do zahraničí)
Jaroslav Drobný (Panionios Atény /Řecko/)
Panionios Atény se o víkendu doma střetl s ambiciózním Panathinaikosem. Ani Jaroslav Drobný, který nastoupil v základní jedenáctce nedokázal zabránit jedinému gólu utkání - Panathinaikos vyhrál 1:0. Panionios tak klesl v tabulce na devátou příčku.

 Miroslav Seman (Nea Salamis /Kypr/)
Odchytal v zápase s Enosisem celých 90 minut. Dvěma brankám soupeře ale zabránit nedokázal a Nea Salamis po delší době prohrálo - 1:2. I přes porážku si tým udržel třetí místo tabulky.

Martin Vozábal (Škoda Xanthi /Řecko/)
Škoda Xanthi pokračuje ve skvělých výkonech. V zápase s Egaleem, které bylo kvůli špatnému počasí přeloženo ze soboty na neděli, spoluhráči Martina Vozábala nezaváhali a zvýtězili 2:0. Vozy nastoupil v 78. minutě utkání. Tým stéle zůstává na čtvrtém místě tabulky se sedmibodovým náskokem na PAOK.


I. LIGA

Miloslav PENNER
(Příbram)
Na svůj ligový debut v dresu Marily Příbam stále čeká, i druhý zápas středočeského týmu byl pro špatné počasí odložen.

II. LIGA
Stanislav ROŽBOUD
(Tatran Prachatice)
V zápase s Plzní (0:1) odehrál na pravé straně záložní řady celé utkání. Především v prvním poločase, kdy měl jeho tým lehce navrch patřil jednoznačně k nejlepším mužům na hrací ploše. Několikrát předvedl svojí brilantní techniku, když přešel i přes tři protihráče, do pokutového území posílal velmi nebezpečné centry. Po změně stran ale začal jeho tým spíše bránit a k útokům využíval především levou stranu...  

Zdeněk KŘÍŽEK (Tatran Prachatice)
V utkání s Plzní si počínal velmi dobře, několikrát během zápasu musel řešit ošemetné situace. Zaváhal pouze jednou, když nepovedeným výkopem našel zcela volného mladíka Filla. Ten si ale s nabídnutou šancí poradit nedokázal. Jediná branka Plzně padla po rohovém kopu, kdy do souboje s Křížkem šel Pilař - možná se mohl písknout faul na brankáře.

Jiří PRAVDA
(Tatran Prachatice)
V průběhu utkání nebyl na levé straně záložní řady příliš vidět. Do zakončení se dostal jednou - branku Plzně ale neohrozil. V průběhu druhého poločasu viděl žlutou kartu za faul na polovině hřiště. V 81. minutě ho vystřídal Frnoch.

Aleš MATOUŠEK (Tatran Prachatice)
Kvůli zranění k druholigovému zápasu v Plzni vůbec neodcestoval.