Pět utkání v řadě a vždy zisk alespoň jednoho bodu. S takovou sérií vstoupí rezerva Dynama do jarní části ČFL. Hořkost porážky pocítili naposledy hráči Béčka 17. října, když v jihočeském derby podlehli Strakonicím 0:2. Přerušit tuto šňůru se pokusí ambiciózní FK Kolín. O důležitosti tohoto střetnutí napovídá už pohled do tabulky. Po podzimu jedenáctý v pořadí hostí desátého. Stejný počet bodů a pouze rozdíl skóre momentálně dělí tyto dva týmy.

Mírným favoritem byl měl být celek Dynama. Pro Béčko by měla hovořit výhoda domácího prostředí a především znalost terénu - umělé trávy. Na tento specifický povrch si zvykala rezerva celou zimu, když na umělé trávě nastupovala ke všem zápasům Zimní ligy.

V podzimní části ČFL se nedělním soupeřům dařilo téměř stejně. V tabulce je dělí pouze skóre, počet bodů na svém kontě mají shodný - 22. Oběma celkům budou díky odhlášení Semil ze soutěže odečteny tři body. Juniorce se tak nepočítá vítězství na semilském hřišti (0:1) a Kolínu domácí rekordní vítězství (6:1) Podzimní vzájemné utkání vyznělo lépe pro českobudějovické. Ze hřiště Kolína si mladíci odváželi vítězství 2:0, když se gólově dokázali prosadit Čančura a Škoda. Na lavičce tou dobou ještě řídil tým Jaroslav Vavroch.

B-tým vyběhl na trávník v Kolíně v této sestavě: Skála - Kladrubský (75. Jančovič), Peroutka, Dobrotka, Švehla - Pouzar (46. Čančura), Skopalík, Rožboud, Grznár - Houška (62. Škoda), Maruška

S podzimem se jak Béčko, tak Kolín rozloučili také smírně, remízou. Zatímco juniorka přivezla cenné vítězství ze hřiště rezervy Mostu 2:2, Kolín doma remizoval ve velice nervózním zápase s Břevnovem 0:0. V 90. minutě byli navíc Kolínu vyloučeni dva hráči. Nejdříve spatřil červenou kartu v ruce hlavního arbitra Blažek a okamžitě po něm, v tu dobu již pouze na lavičce po střídání odpočívající, Houštecký.

Minulý zápas Kolína
FK Kolín - FC Dragoun Břevnov 0:0


Rozhodčí: Moník
ŽK: Tlučhoř,Frejlach,Zahálka
ČK: Blažek, Houštecký (na lavičce)
Diváci: 160

Sestava Kolína: Tichai - Houštecký(72. Krulich) - Miko(88. Biško) - Tlučhoř - Frejlach - Blažek - Frohna - Ložek - Zahálka - Šorfa - Holý
Trenér: Martin Frýdek

Největší osobnost má Kolín patrně v osobě trenéra. Z lavičky totiž řídí tým jedno ze slavných sparťanských dvojčat, Martin Frýdek. Ten mimochodem krátce před zápasem oslaví 36. narozeniny. Na hřišti se pak kolínští spoléhají nejvíce na Jaroslava Ložka, dlouholetou oporu Jablonce a Viktorie Žižkov. Zkušenosti má tento hráč dokonce i se zahraničním fotbalem, když nastupoval za israelský Maccabi Petau-Tikva. Pozor by si měla dát obrana Béčka také na kolínského útočníka Šorfu. Tento mladý hráč dokázal na podzim zatížit soupeřova konta šesti brankami.

Poslední přípravný zápas sehráli kolínští nedávno s ligovou Příbramí. Přes poměrně vyrovnaný průběh si nakonec hráči Kolína utkání za rámeček rozhodně nedají. Především tři branky v posledních třech minutách zkazili diviznímu celku reputaci a utkání tak skončilo drtivým vítězstvím Přibrami 5:0.

Sestava Kolína proti Příbrami: Čižinský(46.Tichai) - Daňhel - Ložek - Biško - Novotný - Kmoch(24.Frejlach) - Frohna - Krulich - Zahálka(46.Rossler) - Worofka(46.Houštecký)- Šorfa

Utkání se odehraje v neděli 13.3.2005 od 10:30 v TCM Mladé Hlavním arbitrem pro utkání SK Dynamo České Budějovice B – FK Kolín bude pan Rauch, na čarách mu budou asistovat pánové Moláček a Mudra.