Tuto neděli, 10. dubna, se uskuteční na trávnících TCM Složiště první ze série turnajů nesoucí název E.ON ČR Junior Cup 2005. České Budějovice jsou úvodní ze zastávek, následovat budou 17. 4. Český Krumlov, 24. 4. Prachatice, 1. 5. Strakonice, 8. 5. Jindřichův Hradec, 15. 5. Tábor, 22. 5. Písek. Velké finále proběhne opět v Českých Budějovicích 5. června. "Turnaje se zúčastní hráči narození v roce 1995 a mladší. Účast potvrdilo osm týmů. Ty rozlosujeme do dvou skupin. Hrát se bude ve skupinách každý s každým dvakrát 15 minut. První dva týmy postoupí do semifinále a ostatní si zahrají o konenčné umístění. Ze semifinalistů vzejdou finalisté a hrát se bude i o třetí místo," nastínil pravidla turnaje šétrenér žákovských mužstev Ivan Novák.
Turnaje se zúčastní týmy Dynamo ČB, SKP ČB, Loko ČB, Čtyři Dvory, Slavia ČB, Lišov, Roudné a Týn nad Vltavou. Českobudějovický vítěz postoupí do finálového turnaje, kde se s ostatními vítězi okresních turnajů utká o hlavní cenu, kterou je účast na mezinárodním turnaji v Německu.

Přijďte se podívat a podpořit mladé naděje z celého budějovického okresu. Návštěvu můžete spojit s třetiligovým utkáním Dynama, které se uskuteční v 10.30. Turnaj žáků začíná už v 9 hodin.