Bezprostředně po skončení zápasu v Jablonci se podle statistik našeho webu (stejně tak podle www.idnes.cz) pro následující utkání se Slováckem vykartoval Marek Kulič, který by tak neměl v zápase roku na Střeleckém ostrově nastoupit. Pozorní fanoušci Dynama si ale všimli, že podle oficiálních stránek fotbalového svazu má Kulič o jednu žlutou kartu méně a mohl by tak v sobotním utkání nastoupit. Tuto zprávu také nakonec potvrdil i manažer týmu Milan Čadek: "Hned ráno jsem volal na svaz panu Růžičkovi (sekretář disciplinární komise), který mi oznámil, že má Kulič v současné době na svém kontě tři žluté a jednu červenou kartu." To znamená, že trenér Cipro může s elitním kanonýrem v sobotu počítat.
Všechna česká média totiž přinesla v průběhu sezony chybné informace o žlutých kartách, které měl Kulič od rozhodčích vyfasovat. Podle dostupných informací měl budějovický střelec dostat karty v zápase se Slováckem, doma se Slávií, v Příbrami a naposledy v neděli v Jablonci. "Právě jsem si prohlížel zápisy z utkání z celé soutěže a Kulič dostal karty pouze v zápase se Slováckem, Příbramí a Jabloncem. V sobotu tedy může určitě nastoupit," řekl dále pro náš web Milan Čadek.

Všichni novináři na Střeleckém ostrově se tak nechali ve vypjatém konci podzimního utkání proti Slávii ovlivnit chybnou informací hlasatele, který v závěru utkání označil za viníka jednoho ze soubojů Marka Kuliče. Někdo jiný z hráčů Dynama ale musel logicky kartu dostat a podle informací serveru www.fotbal.cz by oním provinilcem měl být Jaromír Plocek, který má tedy místo dvou žlutých karet ve skutečnosti karty tři.

V současné době jsou tedy v karetním ohrožení Pončák, Plocek, Vyskočil, Gruber,  Kulič a Lafata. Suverénně nejtrestanějším hráčem ligy je Jaroslav Chlebek, který má v současné době na svém kontě 10 žlutých a 2 červené karty.