Na návštěvníky fotbalového E.ON stadionu na Střeleckém ostrově čeká v sobotu při zápase 23. kola 1. Gambrinus ligy mezi domácím Dynamem a mužstvem FC Slovácko nejedno příjemné překvapení. Domácí klub již před časem oznámil, že všichni diváci ve věku do 15 let budou mít vstup na stadion zdarma. Tato výhoda se bude nyní vztahovat i na další "kategorii" příznivců klubu...
Totéž platí pro všechny fanoušky, kteří přijdou na nově zastřešenou východní tribunu oděni do dresu černobílých. Pokud k pokladnám přijdou diváci vybaveni jakýmkoli suvenýrem domácího týmu (šálou, čepicí, kloboukem apod.) či budou oblečeni v kombinaci černé a bílé, postačí dvěma takovým divákům ke vstupu na jižní a východní tribunu pouze jedna vstupenka.

Diváci, kteří si zakoupí vstupenky na sobotní ligový zápas v předprodeji ve sběrně Sazky na Lannově třídě, dostanou ke vstupence klubový podsedník.

Odměna čeká nejen na všechny výherce diváckých soutěží, ale také na ty, kteří se rozhodnou využít služeb občerstvení na stadionu. Ke každé zakoupené klobáse jim bude zdarma přidán klubový minidres.

Pod jižní tribunou bude otevřen nový stánek se suvenýry. Kromě nových šál SK Dynamo zde bude k dostání také publikace vydaná ke 100. výročí klubu.