Mladíci Dynama neuspěli ani v Brně, kde podlehli favorizované Zbrojovce 0:4, a po úvodní výhře nad Hradcem Králové nadále čekají na další vítězství. V tabulce Juniorské ligy jsou Jihočeši až na předposledním devatenáctém místě. Na jihu Moravy dostali šanci hlavně mladí hráči vzhledem k tomu, že A-tým hraje v úterý dohrávku v Teplicích.

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a brzy slavili první dva úspěchy. Ve 13. minutě napřáhl ze třiceti metrů Jakub Černý a parádní dělovkou s přispěním tyče otevřel skóre. Psala se minuta 17., když na světelné tabuli svítil už stav 2:0. David Štrombach se rozhodl vyřešit přečíslení dva na jednoho střelou, na kterou si sice brankář Coufal sáhl, ale míč přesto skončil v síti. Do poločasu měla Zbrojovka ještě další šance, ale příležitost Babičky gólman Coufal zlikvidoval a jeho následná dorážka šla mimo branku.

Po změně stran Brno přidalo rychle třetí gól. Nadvakrát dostal míč Tomáš Brigant a bylo to už o tři branky. Záhy mohl skórovat i Krška, ale Coufal jeho střelu vytáhl mimo tři tyče. Domácí byli i nadále lepší a aktivnější. Výsledkem toho byla čtvrtá branka v 70. minutě, kdy si na Dudův roh naskočil Ladislav Hanuš a zvýšil na konečných 4:0. V závěru musel ještě brankář Dynama Coufal likvidovat další šance, ale vše zvládl a další míče už za svá záda nepustil.