První týden přípravy zakončili fotbalisté Dynama zápasem v rámci Tipsport ligy proti Dukle Praha. Jihočeši na devátý celek ligové tabulky nestačili a prohráli vysoko 0:6, když oba poločasy prohráli třígólovým rozdílem. V základní sestavě Dynama se vedle Mariána Jarabici objevili i mladíci z dorostu Filip Vaněk a Patrik Švantner.

Na konci prvního týdne přípravy počítali trenéři Dynama zraněné. K dlouhodobým marodům (Machovec, Klesa, Kadula) se přidali Funda, Chrien, Hála, Novák a Fryšták. Volno dostal Jiří Kladrubský, který šetřil operované koleno. Jihočeši začali velmi aktivně a v úvodu zápasu měli velký tlak. Hned v první minutě se dokonce po centru z levé strany podařilo Kalodovi dopravit míč do brány, gól ale kvůli těsnému ofsajdu neplatil. Také v dalším průběhu hry byli fotbalisté Dynama lepším týmem a ve slibné příležitosti byl Vaněk a o chvilku později se nebezpečnou ranou prezentoval Volešák.

S postupujícím časem ale začínali střed pole ovládat Pražané a brzy se prosadili také střelecky. Ve 27. minutě dostal přihrávku na pravou stranu Jakub Mareš, který čistým průstřelem poslal míč mezi nohami Zdeňka Křížka do brány. Dukla dominovala i v dalším průběhu prvního poločasu a vytvářela si další velké gólové šance. Druhý gól vstřelili svěřenci Luboše Kozla ve 35. minutě, když se po odrazech ve vápně prosadil po rohovém kopu Roman Polom. Těsně před koncem poločasu pak na 3:0 pro Duklu zvýšil povedenou ranou Tomáš Berger.

Jihočeši se do zápasu nedokázali vrátit a ve druhém poločase byli pod stálým tlakem soupeře. Přesto dokázali dlouho odolávat a již se pomalu začínalo zdát, že zápas dohrají v klidu. Jenže v 67. minutě se míč šťastně dostal k Jakubu Marešovi, který ve velké pohodě zvýšil na 4:0. Také v dalším průběhu hry Pražané kontrolovali hru a hned několik výborných zákroků si připsal brankář Zdeněk Křížek. Krátký byl ale na Tomáše Bergra, který v 76. minutě zvýšil již na 5:0 a v 82. pak dovršil hattrick.