Mladíci českobudějovického Dynama podlehli v dohrávaném utkání 33. kola Juniorské ligy favorizované Příbrami 0:1. Posílení Jihočeši odehráli s celkem bojujícím o titul vyrovnaný duel, který rozhodla jediná branka Makoše z první půle.

V dresu Dynama se představili z áčka Chrien, Varadi, Škoda, Podstavek nebo Pešek, který nemůže hrát v sobotu kvůli dohodě klubů. V sestavě Příbrami se objevili Fořt nebo Krbeček. Jihočeši začali aktivněji, ale první šanci měl po čtvrthodině Fořt, jenže jeho dělovka se mezi tři tyče nevešla. Uběhlo deset minut a Středočeši byli znovu blízko gólu, ale kapitán Brandner po závaru ve vápně míč do sítě nedostal.

Příbram tlačila a gól visel ve vzduchu. Po podklouznutí brankáře Coufala mohl skórovat znovu Brandner, ale ve skluzu minul. Záhy skóre neotevřel ani osamocený Makoš. Mohli to tak být černobílí, kteří mohli vést, ale Chrien po Škodově sklepnutí pálil pouze do připraveného Kočího. Nakonec skórovala Příbram a ukázalo se, že to byla branka jediná. Na pravé straně se uvolnil ve 38. minutě Červeňák a nedůrazně bráněný Jan Makoš rozhodl duel.

Po pauze se domácí hnali za vyrovnáním a Příbram spoléhala na brejky. Jeden z nich mohl přetavit ve druhý gól nebezpečný Brandner, ale po pěkné kombinaci vystřelil slabě. Vyrovnáno mohlo být v 70. minutě, ale to střídající Schertler volil střelu do obránce místo přihrávky na volného Otepku. Aktivní Pešek z pravé strany pak posílal několik ostrých centrů do vápna, ale žádný z nich nenašel nikoho ze spoluhráčů. Hosté už si závěr pohlídali a v boji o titul si připsali cenné tři body za výhru 1:0.