Juniorka Dynama uspěla ve 34. kole Juniorské ligy, když vyhráli na hřišti Třince hladce 3:0. Tým bez jediné posily z A-týmu složený převážně z dorostenců zvítězil po dvou brankách Schertlera a parádní ráně Otepky.

O něco aktivněji začali Třinečtí, výsledkem jejich náporu byl centr Kalfase, který si skoro do vlastní branky srazil Havel. Pak začali víc s míčem hrát Jihočeši a hned mohli jít do vedení, jenže Schertlerův pokus vyrazil hezkým zákrokem Brych. Domácí brankář už ale musel lovit míč ze sítě po půlhodině hry, kdy nařízenou penaltu proměnil Martin Schertler.

Po pauze se Dynamo dočkalo druhé trefy. Konkrétně v 50. minutě, kdy z pětatřiceti metrů napřáhl Ondřej Otepka a nedal Brychovi šanci. Hosté byli na koni, po rohu Tušra mohl zvýšit vedení Vaněk, ale domácí brankář se vytáhl. Definitivu skóre určil v 68. minutě znovu Martin Schertler, když zakončil rychlý brejk Jihočechů. Třinečtí se v závěru marně snažili o korekci výsledku, ale Gomolovu střelu skvěle zlikvidoval Pavelec. Dynamo tak vyhrálo v Třinci 3:0.