V osmnáctém kole Juniorské ligy byla Plzeň nad síly mladíků Dynama. Západočeši vybojovali tříbodovou výhru díky brance Jakuba Doležala v 21. minutě a do konce utkání dokázali udržet hubené vedení. V závěru dostal červenou kartu za oplácení plzeňský Glaser.

Do osmnáctého kola Juniorské ligy vstupovala Viktorka Plzeň proti domácímu Dynamu v roli papírového favorita. Po rozpačitém úvodu utkání se první branky utkání dočkali hosté. Nepříjemnou střelu dokázal Hajdušek vyrazit pouze k volnému Jakubu Doležalovi, který i z těžké pozice vstřelil nakonec vítěznou branku – 0:1. Vyrovnat mohl o sedm minut později obránce Janoch. Po rohovém kopu si naskočil na balon, jenže dobře umístěnou hlavičku dokázal vytáhnout Šampalík na roh. V závěru půle mělo Dynamo příležitost několika rohových kopů, které ale dokázali Plzeňští vždy pečlivě odbránit. První poločas ukončil nepřesnou střelou na hranici vápna hostující Ruml.

Ve druhé půli Dynamo přidalo na aktivitě, jenže hostující obrana v nedělní dopoledne pracovala na jedničku. Jihočeši drželi balon více na svých kopačkách, ale žádná vážnější příležitost bohužel nepřišla. Za Plzeň hýřil aktivitou Suchý. Nejdříve netrefil branku soupeře, později už byl přesnější, ale s jeho pokusem si Hajdušek poradil. Závěr utkání se pořádně vyostřil. V devadesáté minutě dostal za zdržování hry žlutou kartu hostující brankář Šampalík. V nastavení dostali žlutou Tomášek s Hricem. První jmenovaný za nakopnutí brankáře, druhý za následné připomínky. Při incidentu sudí Lerch inkasoval červenou kartu hostujícímu Glaserovi, ale to už na vítězství Plzně nic nezměnilo.