Starší dorostenci Dynama podali v sobotním zápase proti Jihlavě dobrý výkon. Měli celou řadu velkých šancí, avšak po gólu inkasovaném v 90. minutě museli být nakonec rádi za remízu 1:1, když se v nastavení prosadil Dominik Hric.

Dorostenci Dynama odehráli proti Jihlavě pohledný fotbal plný šancí na obou stranách. Do zápasu vstoupili lépe Jihočeši, kteří se hned v úvodních minutách dostali do velkých šancí. Hosty ale prakticky v celém průběhu zápasu držel výborný brankář Pokorný, který zlikvidoval celou řadu velkých šancí budějovického týmu. Jihočeši měli hned dvakrát i velkou smůlu, když jejich střely zastavila branková konstrukce.

Především ve druhém poločase mělo Dynamo s blížícím se koncem zápasu velkou územní převahu, míč ale svěřenci trenérů Skály a Plocka nedokázali do brány protlačit ani v nejvyloženějších šancí. V probíhající 90. minutě pak hostům vyšel rychlý protiútok, po kterým přišel centr z pravé strany a střídající Pavel Časta dopravil míč do brány. Jihočeši s vidinou dlouhého nastavení způsobeného ošetřováním stopera Martina Škody nesložili zbraně a vrhli se ještě s větším úsilím do ofenzivy. Odměnou jim byl gól v podání Dominika Hrice, který si z pozice stopera naběhl až na hranici vápna a parádní ranou k tyči překonal gólmana Pokorného.