Vítězně se rozloučili starší dorostenci se sezonou. Svěřenci trenéra Pavola Švantnera vyhráli utkání v Jihlavě 2:0, o branky se postarali kapitán Frnoch a Kalousek. Jistotu záchrany měli Jihočeši již po utkání s Plzní, v konečné tabulce obsadili slušné deváté místo.

S jistotou záchrany v soutěži vstupoval starší dorost do utkání v Jihlavě a hraní s čistou hlavu jim očividně prospívalo. V základní sestavě dostali šanci i mladíci Lindák s Kalouskem a vedli si nadmíru dobře. Aktivněji začalo Dynamo, už v sedmé minutě trefil z přímého kopu Blažek břevno. Další velkou možnost na otevření skóre měl Kalousek, jenže při samostatném brejku ho vychytal Konrád.

Jihočeští mladíci se trefili až v 36. minutě, když se v pokutovém území prosadil kapitán Daniel Frnoch - 0:1.

Budějovičtí zdvojnásobili svůj náskok už pět minut po úvodním výkopu druhé půle. Rychlý brejk tři na jednoho zakončil přesnou střelou Marek Kalousek a Dynamo již vedlo o dvě branky – 0:2. Zdramatizovat zápas mohli Jihlavští patnáct minut před koncem, ale střelu Průši bravurně vyboxoval Rotbauer na roh. Více už utkání nenabídlo, starší dorost si na konec sezony připsal tři body.