V úvodním kole celostátní dorostenecké ligy starší dorost Dynama podlehl pražské Slavii 2:4. Po úvodním remízovém poločasu se začali naplno prosazovat mladíci Slavie a nakonec zaslouženě zvítězili. Za domácí se trefil Mikuláš Jáša a z penalty Martin Lindák. Druhé kolo čeká na starší dorostence v pátek u nováčka soutěže z Hlučína.

Aktivněji do úvodního kola ligy vstoupila Slavia. Měla územní převahu, i k zakončením se dostávala častěji. A zároveň i otevřela skóre po nepřehledné situaci v deváté minutě. Balon dostal krásně za beky Marco Lauricella, vystřelil, Luksch jeho ránu ztlumil a míč skákal do brány. Zřejmě již za brankovou čárou ho vykopl ven Mikuláš Jáša a sudí po poradě uznali gól – 0:1. Nadále měli ze hry více sešívání, ale domácí pomalu ale jistě hru srovnávali. S nepříjemným přímým kopem Kalouska si Přibyl ještě poradil. Ale v následující minutě vyrazil na útočný výlet stoper Mikuláš Jáša, šikovně si narazil, dostal se k míči před brankou a levačkou srovnal – 1:1. Jihočeši ožili, ale do konce poločasu už branka nepadla.

I do druhých čtyřiceti pěti minut měli slávisté lepší vstup. Po pěti minutách se mohli radovat z druhého gólu v síti Dynama, krásnou střelou z dálky se trefil David Beňo - 1:2. Další branku si Pražané vzali sami. Krejdl hlavičkou překonal Luksche, jenže na míč si ještě sáhl na brankové čáře stojící Lauricella, tudíž sudí neuznal branku kvůli ofsajdu. Slavia se dočkala třetí branky až za šest minut, zmatků v obraně Jihočechů využil střídající David Novák - 1:3. Svěřenci trenéra Švantnera se vrátili do hry po tvrdém faulu na Rostislava Tomka v pokutovém území. Nařízený pokutový kop se štěstím proměnil Martin Lindák a domácí byli zpět ve hře – 2:3. Jenže sázka na „va bank“ se domácím nedařila a Slavia útočila z brejků. Ten úplně poslední proměnil kapitán Pavel Bucha a razítkoval tak výhru Slavia v Českých Budějovicích.