Ve čtvrtém kole celostátní ligy staršího dorostu Dynamo remizovalo na hřišti Hradce Králové 1:1 a v následných penaltách uspěli domácí. Do vedení se Votroci dostali zásluhou Šípka, za Jihočechy vyrovnal ve druhém poločase Kočí. Za týden hostí svěřenci Pavola Švantnera Zbrojovku Brno.

Po úvodních oťukávacích deseti minutách začali aktivněji domácí Východočeši, Dominik Bičiště mířil prudkou střelou vedle. Další šanci měl Šípek, po signálu z rohového kopu ho vychytal Luksch. V 17. minutě se z gólu radovali Votroci, centr Křížka propadl k Jakubu Šípkovi, který si v těžké pozici dokázal poradit – 1:0. Druhou branku mohl přidat po rohu Čáp, Matěj Luksch předvedl další dobrý zákrok. Jihočeši se osmělili až těsně před koncem půle, Kalousek nepropálil hradeckou obranu.

Druhý poločas začalo Dynamo hrubkou v obraně, kterou nepotrestal Dominik Bičiště. Českobudějovický brankář včas vyběhl. Po deseti minutách druhé půle černobílí srovnali, centr z pravé strany uklidil do branky Lukáš Kočí - 1:1. Vrátit Hradci vedení mohl Martinec, ale hlavičku nastřelil pouze tyč. V závěru utkání měly oba týmy šance, ale žádná z nich nebyla proměněna. Došlo na pokutové kopy, ve kterých o bodu navíc pro domácí rozhodl v osmé sérii Vencl.