Ačkoliv oba týmy měly několik šancí, po devadesáti minutách byl stav utkání bezbrankový. V šestém kole celostátní dorostenecké ligy bral tým vedený Pavolem Švantnerem ze Slovácka bod za prohru po penaltách. Oba celky dohrávaly v deseti, jelikož v rozmezí pěti minut inkasovali Čajka a Kořínek druhou žlutou kartu.

Starší dorost povzbuzen výhrou nad Brnem nastoupil na Slovácku poměrně aktivně, ale první šanci zápasu měli domácí fotbalisté. Janša už byl ve vápně, ještě chtěl ale spoluhráči vylepšit pozici, což nebylo optimální řešení. Z následné akce zůstal na trávníku ležet brankář Luksch, naštěstí se ze střetu oklepal a pokračoval dál ve hře. Českobudějovičtí začali hrozit až po půl hodině hry, kapitán Rostislav Tomek technickou střelou těsně minul. Pět minut před koncem poločasu měl šanci stoper Jáša, Trmal vytasil skvělý zákrok.

Hned po pěti minutách druhé části hry měl šanci Chylík. Z pravé strany ho krásně uvolnil Řehoř a budějovický podhrot z nadějné pozici nechal vyniknout domácího brankáře. Na druhé straně měl velkou šanci Čajka a i Matěj Luksch sklidil od svých spoluhráčů velkou pochvalu. V 64. minutě minutě přišel pro Dynamo problém. Naneštěstí pro domácí ne na dlouho. Dominik Kořínek inkasoval druhou žlutou kartu a pakoval se pod sprchy. Početní výhoda nevydržela Slovácku dlouho, taktéž za druhou žlutou kartu byl vyloučen Ondřej Čajka. Ani jeden z týmů se v deseti neprosadil, a tak se šlo na pokutové kopy.

První série nepřinesla ani jednu branku, Řehoř a Řihák neproměnili. Dalším neúspěšným exekutorem byl Marek Kalousek a naopak na druhé straně se trefil Tkáč, tudíž bod navíc získalo Slovácko.