Juniorka Dynama nedokázala bodovat na půdě Mladé Boleslavi a ze zápasu si odnesla vysokou porážku. Středočeši vedli po prvním poločase o dvě branky a ve druhé přidali další tři úspěšné pokusy. Dvakrát se trefil Daniel Bojda. Jediný přesný zásah zaznamenal za černobílé Lukáš Matějka.

Do města automobilů vyslalo Dynamo dva pendly z áčka a tři hráče ze staršího dorostu. Jmenovitě Ladislav Vopat s Lukášem Matějkou z A-týmu a Rostislav Kadlec, Petr Dolejšek a Dominik Collin z devatenáctky. V úvodu utkání drželi míč častěji na kopačkách Mladoboleslavští, na unikajícího Bojdu si počíhal brankář Coufal. Jihočeši měli dobrou možnost v jedenácté minutě, jenže dobře zasáhl gólman Mikulec. Na druhé straně nesedla střela Dohnalíkovi a stav byl stále bezbrankový. Až v 35. minutě se diváci dočkali první branky. Radek Kopa si při standardní situaci naběhl na zadní tyč a otevřel skóre utkání – 1:0. V závěru poločasu mohli hosté srovnat z přímého kopu, ale Mikulec předvedl dobrý zákrok.

Druhý úder přidali Středočeši hned na začátku druhé půle. Daniel Bojda utekl obraně Dynama, a i přestože byl faulován, dokázal zakončit a dostat míč za Coufala – 2:0. Boleslavští měli navrch a po hodině hry už vedli o tři branky. Ve vápně Dynama vznikl chaos, míč se dostal k Danielu Bojdovi, který duchaplně zakončil a připsal si druhou branku v utkání – 3:0. Netrvalo dlouho a přišla čtvrtá branka a znovu v síti Dynama. Akci Boleslavi úspěšně zakončil Jan Vodháněl – 4:0. Pátou branku přidal Jan Zabilanský a utkání začínalo být debaklem – 5:0. Čestný úspěch Dynama zaznamenal Lukáš Matějka - 5:1.