Sice málem promarnili čtyřbrankový náskok, ale na to se už historie ptát nebude. Starší dorost vyhrál na hřišti Teplic 4:3, když po prvním poločase vedl 3:0 díky brankám Jáši, Matouška a Štiftera. Na začátku druhé půle vstřelil Lindák nakonec vítěznou branku, jelikož mocný finiš domácích stačil pouze na jednobrankový rozdíl pro Jihočechy.

Nejlepší poločas v celé sezoně zažil starší dorost při prvních čtyřiceti pěti minutách v utkání na půdě Teplic. Prvním přesným autorem branky byl v 28. minutě talentovaný stoper Mikuláš Jáša - 0:1. Za dvanáct minut na něho navázal urostlý Jakub Matoušek, když se trefil přesnou střelou za Němečkova záda - 0:2. Poločas snů završil poctivý středopolař Šimon Štifter třetím zásahem mezi tři teplické tyče - 0:3.

Domácí byli po první půli na ručník a rodící se debakl ještě umocnil šikula Martin Lindák, když se pohotově trefil na začátku druhé půle - 0:4. Pouze posledních deset minut patřilo Severočechům a nakonec z toho bylo krátké drama. Nejprve v 79. minutě snížil Kokeš - 1:4. Druhou branku Teplic přidal o pět minut později Kotrba - 2:4. Strhující závěr zápasu završil gólem v nastavení Kodad, ale to bylo ze strany domácích vše - 3:4. Jihočeši si po sedmibrankových střeleckých hodech odvezli ze severu Čech všechny body.