Starší dorost Dynama najel na vítěznou vlnu a i napotřetí za sebou dokázal zvítězit. V sobotní odpoledne navázal na velkou výhru ze Sparty a proti nepříjemnému Zlínu urval dva body za výhru po penaltách. Jihočeši dlouho vedli, jenže tři minuty před koncem srovnal střídající Sklenář a body se dělily. Vložené 34. kolo má Dynamo odehrané, hrát bude až za týden v Jihlavě.

Vítězná sestava se nemění a trenér Pavol Švantner se tohoto zvyku proti Zlínu držel. Na trávník vyslal stejnou jedenáctku jako na Spartě. Úvod zápasu ukázal, oba týmy prahnou po bodech. Na trávníku se sváděl jeden souboj za druhým, šancí moc nepřicházelo. Fastav dobře napadal rozehrávku, domácí se často museli uchylovat k dlouhým nakopávaným balonům. Ve 22. minutě Jihomoravané darovali svému soupeři úvodní branku. Brankář Šiška vyhodil balon přímo na Marka Kalouska, který si ho zpracoval a výstavní ranou z třiceti metrů zaskočil vyběhnutého brankáře - 1:0. Od inkasované branky začali Zlínští být aktivní a tlačit na soupeře. Jediné, co hostům opravdu nešlo, byla finální fáze.

Ani ve druhém poločase se obrázek hry moc nezměnil. Fastav byl aktivnějším týmem a hnal se za vyrovnáním. Odražený míč napálil za vápnem Maršálek a zamířil těsně vedle. Na druhé straně po podobné situaci taktéž neskóroval Pařízek. Po levé straně následně utekl Nečas, ale Řehoř ho dle sudích dokázal zastavit čistým způsobem. Šance začaly postupem času přicházet. Střídající Matoušek mohl navýšit náskok, ale střelu netrefil ideálně. Srovnat mohl Nečas, ale krásný balon nedokázal vůbec zasáhnout. Deset minut před koncem se strhla ve vápně Zlína velká mela, ale Šiška nakonec nemusel ani zasahovat. Vyrovnání přišlo tři minuty před koncem. Míč letící na roh vyrazil Luksch pouze před sebe, kde číhal jeden z hostů. Poslal ho před branku, kde ho v poklidu dorazil do prázdné branky Sklenář - 1:1.

Pokutové kopy rozhodovaly o tom, kdo získá důležitý bod navíc. Nakonec se radovali Jihočeši. Za hosty totiž neproměnili Venený a Slaména, tudíž v páté sérii rozhodl Rostislav Tomek.