Nevybočoval z řady, i on odehrál velmi dobré utkání. Pravý obránce Michal Řezáč nastoupil proti Slavii do druhého poločasu a spolehlivým výkonem podpořil obrannou fázi Dynama, která fungovala na jedničku. Jihočeši si ze zápasu odnesli solidní remízu 0:0 a předvedli se ve velmi pozitivním světle.

Po remíze se Slavií panovala velká spokojenost v kabině?
Spokojeni jsme. Uhráli jsme dobrý výsledek a navíc jsme měli dobrý herní projev. Plnili jsme to, co nám trenéři naordinovali a to byl základ úspěchu. Můžeme být s výkonem spokojeni.

Proti těžkému soupeři potěší čisté konto obzvláště?
Samozřejmě, proti Slavii je to dobrá vizitka. Vyhrála uplynulý ročník nejvyšší soutěže, má mimořádně nabitý tým zejména směrem dopředu. Bezbranková remíza je pro nás úspěch.

V přípravě máte kromě Slavie další těžká utkání s prvoligovými celky. Myslíte si, že se vám náročné prověrky s těžkými soupeři v sezoně vyplatí?
Určitě. Hlavně pro nás mladší hráče je to zkušenost k nezaplacení, nastupovat proti ostříleným borcům z ligy nám dá hrozně moc, i když se jedná o přípravu. Věřím a doufám, že nás to na soutěž dobře připraví.

Hrálo se dobře i před slušnou diváckou kulisou?
Jistě, koukal jsem, že diváků dorazilo dost. Kromě slávistů dorazili i naši fanoušci, za což jim patří velké poděkování.

Prakticky celý poločas jste odehrál na pravém obránci. Nepřipadalo v úvahu, že byste se prohodil s Petrem Řehořem, který hrál pravého záložníka před vámi?
Hrál jsem na beku a byl jsem s Peťou domluvený, že když bych vyrazil do útoku, stáhl by se za mě. Spolupráce mezi námi fungovala na jedničku.

Jak vypadá vaše budoucí působení v klubu?
Po několika zápasech si s trenéry sedneme a řekneme si, jak to bude dál.

Cenná remíza! Dynamo hrálo se Slavií bez branek (28.6.2017)

Ve třetím přípravném utkání na novou sezonu Dynamo uhrálo lichotivou remízu 0:0 s pražskou Slavií. V sestavě Dynama se protočily dvě jedenáctky a obě předvedly zodpovědný výkon. Velkou příležitost na strhnutí výsledku na stranu černobílých měl Patrik Čavoš, na druhé straně trefili břevno van Buren a Musa. Příští středu čeká Dynamo Viktoria Plzeň.