České Budějovice už v neděli odehrají s Táborskem druhý zápas v krátkém sledu po sobě, zároveň to pro oba celky bude poslední utkání sezony. A také utkání nejdůležitější. Oba celky totiž hrají o příslušnost v následujícím ročníku FORTUNA:LIGY. Nedělní duel u Jordánu o všechno začne v 17:30.

Prvnímu utkání hraném na Střeleckém ostrově přihlíželo necelých 6 tisíc lidí a domácí Dynamo to v něm nemělo vůbec jednoduché. V první čtyřicetiminutovce českobudějovičtí fotbalisté neproměnili své šance a do vedení se tak v nastavení prvního poločasu dostalo hostující Táborsko, když pokutový kop proměnil Bojan Dordič.

Netrvalo dlouho a penalta se pískala podruhé, tentokráte však pro svěřence Lercha a Kladrubského. Na starosti si ji vzal nejlepší střelec týmu z jihočeské metropole Jan Suchan a srovnal na 1:1. Už to vypadalo, že utkání mezi dvěma největšími jihočeskými celky skončí nerozhodně, v poslední minutě prvního barážového klání se však na zadní tyči zjevil Matouš Nikl a vstřelil svou první ligovou branku, která zařídila Dynamu vítězství v poměru 2:1.

Do odvety, která se v neděli bude hrát v Táboře na stadionu v Kvapilově ulici, tak Dynamáci vstoupí s jednogólovým náskokem. Nedělní utkání na hřišti Táborska odstartuje v 17:30.

Informace pro fanoušky cestující do Tábora

Fanoušci, ti z vás, kteří chtějí vyrazit za Dynamem také k veledůležitému utkání do nedalekého Tábora, si mohou vstupenku pořídit na tomto odkazu. Kupte si svou vstupenku a přijeďte nás podpořit a dotlačit za naším společným cílem!

Nepředpokládá se, že vstupenky na nedělní utkání si bude možné zakoupit i na místě, proto doporučujeme všem fanouškům pořídit si je na výše uvedeném odkazu v online předprodeji.

Dále také doporučujeme na stadion přijet MHD nebo auto zaparkovat u zimního stadionu či na ploše ve Dvorcích (vjezd z ulice Kpt. Jaroše).

Věříme, že nás přijedete podpořit i k poslednímu utkání v probíhající sezoně a vytvoříte nám skvělou atmosféru, která náš tým dožene za výsledkem, jenž nám zaručí jistotu ligové příslušnosti i do příští sezony. Těšíme se na vás!