Českobudějovické Dynamo v omlazené sestavě vyrazilo ve středu 25. září k 2. kolu Mol Cupu do Příbrami. Jihočeši se rozešli se srdnatě bojujícím soupeřem po základní hrací době smírně, a tak musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byli svěřenci trenéra Straky úspěšnější a postupují tak do dalšího kola.

V úvodu byli aktivnější domácí. Nově poskládaná sestava Dynama se spíše hledala. Paradoxně šli však Českobudějovičtí do vedení. Chybu brankáře Mastného potrestal Jacob Tranziska, jenž vyběhnutého muže v brance domácích elegantně přehodil. Domácí však odpověděli bleskurychle. Po standardní situaci se dostal do zakončení Matyáš Coňk a na zadní tyči propálil Janáčka. Ještě hůře poté s Jihočechy bylo po šestadvaceti minutách, Alexandr Bárta, nabral rychlost, neatakován se dostal do vápna a poslal Příbram do vedení. Domácí byli jako politi živou vodou a naopak Jihočeši byli opařeni. Ve třiatřicáté minutě mohlo být vyrovnáno, míč si našel v dobré pozici aktivní Tranziska, ale tentokráte trefil pouze tyč. To však dlouho českobudějovického forvarda mrzet nemuselo. Ve čtyřicáté minutě propadl míč při standardní situaci až právě na kopačky Jacoba Tranzisky a ten opět srovnal. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného skóre.

Během druhé půle moc šancí nepřibudlo, ani jeden z týmů si nedokázal vypracovat vyloženou brankovou příležitost, a tak branka už nepadla. O vítězi dnešního klání tak musely rozhodnout až pokutové kopy. Po nich nakonec slavili postup Jihočeši. Na straně Dynama uspěli Jakub Matoušek, Matouš Nikl, Tomáš Hák a Juraj Kotula. Neskóroval pouze David Krch, to však nemuselo nikoho z řad Jihočechů mrzet. Brankář Martin Janáček, který do utkání naskočil s kapitánskou páskou, totiž vychytal hned dva soupeře a posunul tak Jihočechy do 3. kola Mol Cupu.

Góly: 17. Coňk, 26. Bárta – 15. Tranziska, 40. Tranziska.

FK Příbram: Mastný – Coňk, F. Ret (72. Tolno), Vott (81. Kareš), Vokřínek, Nkwinga, Antwi (C), Švestka, Ajeti (84. Dohnal), Faye (46. T. Ret), Bárta.

Náhradníci: Bleha – Čajko, Kareš, T. Ret, Dohnal, Tolno, Mazur.

SK Dynamo Č. Budějovice: Janáček (C) – Šigut (46. Němec), Faltus, Šimeček, Nikl, Krch, Osmančík, Šimeček, Ogiomade, Loužecký (46. Kotula), Zíka (60. Matoušek), Tranziska (60. Hák).

Náhradníci: Volek – Brabec, Němec, Kotula, Matoušek, Hák