Koncem sezony v Českých Budějovicích skončilo také pět hráčů, kteří našemu klubu během sezony formou hostování vypomáhali. Jmenovitě se jednalo o Uroše Laziče, Florenta Poulola, Mateje Madleňáka, Viktora Sliackého a Wale Musu Alliho.

Uroš Lazič

Jedenadvacetiletý pravý obránce k nám přišel v zimním přestupovém období z CZ Bělehrad. Na podzim však Lazič z Bělehradu hostoval v jiném srbském klubu, jednalo se o Novi Pazar. Během jara srbský reprezentant do 21 let v našem dresu odehrál šest soutěžních zápasů.

Florent Poulolo

Střední obránce a reprezentant Martiniku do Dynama přišel také v zimním přestupovém období, aby vyztužil defenzivní řady. A to se povedlo. Poulolo naskočil na jaře do čtrnácti ligových zápasů a pomohl Jihočechům k záchraně. Nyní se vrací zpět do Mladé Boleslavi, odkud do našeho klubu přišel.

Matej Madleňák

Levonohý defenzivní fotbalista, jenž si vyzkoušel českou nejvyšší fotbalovou soutěž už na podzim v barvách Baníku, k nám v zimě přišel na hostování ze slovenského Ružomberku a připsal si čtyři ligové starty. Po sezoně se vrátil zpět na Slovensko.

Viktor Sliacky

Dalším slovenským fotbalistou, který do jihočeské metropole přišel v zimním přestupovém období, byl Viktor Sliacky. Dvacetiletý ofenzivní hráč byl na jaře na rozhraní mezi A-týmem a B-týmem. V áčku Dynama si Sliacky na jaře připsal jeden start, v českobudějovické rezervě pak starty čtyři, ve kterých si připsal také jeden soutěžní gól. Po konci sezony se mladý slovenský fotbalista vrátil zpět do slovenské Petržalky, odkud do Českých Budějovic přišel.

Wale Musa Alli

Nejvýraznější hostující posilou, která strávila v našem dresu celou uplynulou sezonu, byl nigerijský křídelník Wale Musa Alli, jenž před startem ročníku F:L 2023/24 do našeho týmu přišel z brněnské Zbrojovky. Nejmenší hráč F:L byl v uplynulé sezoně naším druhým nejproduktivnějším hráčem, v lize si v jedenatřiceti duelech připsal čtyři vstřelené branky a sedm asistencí.

Kluci, všem vám moc děkujeme za odvedené služby v našem dresu a přejeme hodně štěstí do budoucna!