Zápas Kladno - SK Dynamo B


Ohlasy trenérů

Jiří Vlček (trenér Dynama): "Po vítězství na Slavii jsme chtěli uspět i na Kladně. Soupeře jsme znali, hráli jsme s ním přípravný zápas, a tak jsme věděli do čeho jdeme. Oproti utkání se Slavii jsme udělali v sestavě jedinou změnu, když do branky místo. Lišky šel zkušený Hulík. A ten podržel! Zatímco v útočné fázi jsme hráli výborně, v obranné činnosti to již tak nybylo, ale Hulík měl svůj den a chytal bezchybně! Do vedení jsme šli v 10´, kdy po centru Koutného na Sajtla Němec na první tyči nedal
Vaculkovi v brance Kladna šanci a dal na 0:1. Domácí měli v zápětí dva nebezpečné závary před naší brankou, ale Hulík podržel. Naopak Repa po spolupráci s Koutným v 25´zvýšil na 0:2. Hru jsme ovládli, vytvářeli si šance, zvláště agilní Němec dělal zadákům Kladna problémy, své dvě veliké příležitosti však zbrkle zahodil, trefil se až v závěru poločasu a do kabin se šlo za stavu 0:3.
Domácí ve druhé části hry přidali, jejich příležitosti však Hulík s přehledem likvidoval. Naopak v 88´se trefil Koutný a stanovil konečný výsledek na 0 : 4."