P r a h a - Se ziskem 67 žlutých a 5 červených karet obsadilo Dynamo České Budějovice v soutěži slušnosti, kterou každý rok pořádá Českomoravský fotbalový svaz, celkovou jedenáctou příčku. V tabulce, do které se započítávají i další přestupky proti Fair play, nasbíralo Dynamo celkem 157 trestných bodů. Vítězem soutěže se stala Sigma Olomouc, která nasbírala 75 trestných bodů, nejhůře dopadlo Slovácku (210), na jehož výsledku se značnou měrou podepsala korupční aféra.
Na umístění Dynama hrál velkou roli vysoký počet obdržených žlutých a červených karet. Více než 67 žlutých nasbíraly pouze Drnovice - 68. Co se týká červených karet, tak v těch se více dařilo pouze Příbrami (8) a Blšanům (6). Dalšími faktory, které hrály při posuzování slušnosti velkou roli byly podmíněné a nepodmíněné tresty a žluté a červené karty. Podmíněné zastavění činnosti za červené karty měli Jihočeši třikrát, nepodmíněné dvakrát. Nepodmíněně zastavenou činnost za žluté karty měli fotbalisté Dynama hned devětkrát (horší byly pouze Blšany). Více trestů fotbalisté z jihu Čech již neinkasovali...

U některých dalších týmů se do celkového bodového hodnocení zahrnovaly i tresty pro celé kolektivy. Jednalo se pouze o týmy, u kterých bylo prokázáno korupční jednání - tedy Slovácko, Opava a Liberec. Právě Slovácko tato skutečnost srazila až na samé dno tabulky slušnosti, Liberec skončil čtrnáctý a Opava na solidním dvanáctém místě bod za Dynamem... Mistru z Letné patřila v celkovém hodnocení až sedmá příčka.