V předehrávaném zápase 32. kola ČFL potvrdil B-tým Českých Budějovic roli favorita a z Chomutova veze čtyřbrankové vítězství. Na hřiště beznadějně posledního týmu tabulky podala rezerva Českých Budějovic bezchybný výkon. „Domácí začali v úvodu zápasu velice aktivně, zatímco mi jsme vyčkávali na jejich chyby. Po celý zápas jsme vycházeli ze zabezpečené obrany a soupeřovi chyby jsme okamžitě trestali,“ zhodnotil utkání asistent trenéra Ladislav Bernát.
Střelecké probuzení z dlouhého spánku potvrdilo Béčko i ve druhém zápase na severu Čech. Stejně jako v Teplicích, také v Chomutově se střelecky prosadili Radim Pouzar a Jakub Janoušek. Malý velký muž vsítil úvodní branku zápasu ve 33. minutě po Janouškově nahrávce. Jakub Janoušek si sám vychutnal gólovou radost v 50. minutě po úniku Michala Mašáta. V závěrečných minutách ještě skóroval po samostatné akci Aleš Matoušek a čtvrtý hřebíček do rakve Chomutova zatloukl v 87. minutě po vyšachování domácí obrany dorostenec Petr Zahradník.

Ohlasy trenérů

Bernát Ladislav (asistent trenéra): "Naše vítězství bylo zasloužené. Ačkoliv jsme nastoupili ve splácané sestavě, kostru mužstva máme stejnou. Chtěl bych pochválit kluky za velice dobrý výkon. Dobře zahráli i dorostenci."