Na domácí utkání jarní části 1. Gambrinus ligy zve všechny příznivce českobudějovického fotbalu pořádající klub SK Dynamo. V prvním domácím utkání jarní části přivítá Dynamo na Střeleckém ostrově 18. března od 17 hodin mužstvo FK SIAD Most. Týden před tím nastoupí Jihočeši k prvnímu jarnímu zápasu na hřišti Brna.
Ligové fotbalové jaro v Českých Budějovicích bude divácky atraktivní, na Střelecký ostrov zamíří mužstva Sparty, Mladé Boleslavi, Teplic a Slávie. Navíc se 25. dubna utká domácí Dynamo ve čtvrtfinálovém zápase poháru ČMFS s týmem Slovácka.

Mužstvo domácích je pro jaro posíleno o hostující hráče - brankáře Zoltána Miskiho a útočníka Jana Holendu. Dynamo získalo na přestup obránce Jiřího Pravdu z Prachatic i původně hostujícího záložníka Jiřího Adamce z Příbrami. Posilou budou jistě kluboví odchovanci Hrbáč, Schön a Tischler, stejně jako Jiří Kladrubský, který má za sebou již ligový podzim. Za Dynamo na jaře opět nastoupí fotbalová hvězda Karel Poborský. V týmu se podařilo udržet i úspěšné hostující hráče Táborského a Volešáka.

Jarní ligový los i ambiciózní sestava domácích slibují letos na Střeleckém ostrově skutečný divácký zážitek. Všem zájemcům o atraktivní fotbalovou zábavu vychází klub vstříc zajímavou nabídkou pro všechny diváky a především pro předplatitele.

Permanentní vstupenky na jarní část ligy pro dospělé jsou o pětinu levnější ve srovnání se vstupným na jednotlivé zápasy. Cena permanentky FAN pro dospělé se pohybuje v závislosti na zvoleném místě v rozmezí od 299 do 599 korun, růžová karta PINK pro ženy pak od 225 do 449 korun a předplatné pro děti do 15 let na kartu JUNIOR od 149 do 299 korun. Podniky a instituce mohou při hromadném nákupu permanentek využít nabídky každé čtvrté permanentky zdarma.

Předplatitelé jarní části sezony dostanou navíc jako dárek minidres Dynama. Pro všechny držitele permanentních vstupenek jsou od března připraveny další výhody. Po předložení předplatitelské karty mohou ve fan shopech na stadionu dostat suvenýry Dynama s výraznou slevou – zájem bude jistě o novou barevnou šálu, minidres a o repliky dresu A týmu. Permanentka je ale i vstupenkou do autobusů a trolejbusů v krajském městě, protože jízdné v MHD bude ve dnech zápasu vždy hodinu před a hodinu po utkání pro držitele dynamáckých karet zdarma. Pro předplatitele je určen také výhodný balíček občerstvení – tradiční klobása s pivem bude pro ně levnější o celou desetikorunu. Výhodnější bude pro předplatitele i cena klubového zpravodaje.

Prodej permanentek začíná na Střeleckém ostrově v pondělí 5. března. Předplatné bude možné objednat rovněž na internetové adrese www.dynamocb.cz. Předprodej vstupenek na první domácí utkání v prodejně Sazky na Lannově třídě byl již zahájen.