Fotbalisty Dynama České Budějovice, kteří v neděli utrpěli těžký debakl na hřišti, sužuje další lapálie. Hned deset hráčů prvního mužstva je spolu s trenéry zdravotně indisponováno a čeká se, co bude dál. Středeční trénink vedl asistent trenéra Pavol Švantner, jenž měl k dispozici pouze jedenáct fotbalistů. "Deset hráčů si stěžovalo na nachlazení, většina měla průjmy a zvracela. Na tréninku nás bylo jedenáct a navíc jedcen z nich byl i Jirka Skála, jenž předtím laboroval se svalovým zraněním," řekl Pavol Švantner pro Českobudějovický deník.
Mimo trénink jsou vedle koučů Cipra s Juráskem také Kladrubský, Pravda, Gruber, Křížek, Miski, Homoláč, Mrkvička, Tischler, Žižka a Hrbáč. Ostatní hráči jsou zatím sice v pořádku, přesto ale není jisté, jak se bude celá situace ohledně zdravotního stavu týmu dále vyvíjet. Funkcionáři Dynama včera proto o vzniklém zádrhelu informovali ředitele profesionálního fotbalu Ivo Lubase.

O tom, zda se nedělní zápas s Mostem skutečně odehraje, se rozhodne v průběhu čtvrtka a my Vám podáme co možná nejaktuálnější informace...