Třídenní soustředění na Moravě má juniorka Dynama již za sebou. Herní pobyt zakončila včerejším utkáním s rezervou Brna, kterou porazila 3:2. Do jisté míry si tak i spravila chuť po úterní porážce 0:4 od HFK Olomouc. S průběhem celého soustředění byl trenér Karel Musil spokojen. „Kluci se i sami přesvědčili o tom, že ještě máme na čem pracovat,“ pravil kouč rezervy Dynama.

Dynamo B – Brno B 3:2 (1:0)
Branky Dynama B: Pouzar, Košík, vlastní.

Do začátku utkání Jihočeši vstoupili velice dobře. „Začátek utkání snesl přísné měřítko,“ dodal Karel Musil. Jeho svěřencům se dokonce podařilo i vsítit úvodní branku. „A soupeře jsme naopak do žádné šance nepustili,“ přidal kouč juniorky.

K úvodu druhého poločase už ale měl Karel Musil mírné výhrady. „Měli jsme v naší hře trochu výpadek a soupeři se skóre podařilo otočit,“ vysvětloval. Obrat v utkání se však poté povedl i českobudějovickým mladíkům. Z 1:2 tak nakonec dokázali konečnému výsledku určit podobu 3:2.

Trenér Karel Musil hodnotil soustředění velice pochvalně. „V zápasech se nám opět odkrylo několik věcí, na kterých musíme ještě zapracovat. Kluci se o tom sami přesvědčili. Soustředění nám přineslo i cenné srovnání s pro nás ne tolik známými týmy, které byly navíc i velmi kvalitní.“