V pondělí 16. června začíná na E.ON stadionu prodej permanentních vstupenek na novou sezonu Gambrinus ligy. Jako tradičně budou mít přednost stávající držitelé permanentek, kteří budou mít svá místa zarezervována do konce měsíce. "Od 1. července pak začne předprodej pro všechny další fanoušky. Právě také na začátku měsíce zahájíme internetovou rezervaci na webových stránkách," řekl mluvčí klubu Jiří Glowacz.

Vedení klubu během letní přestávky připravilo několik změn. V minulém ligovém ročníku byly vstupenky na jednotlivá utkání k dispozici ve čtyřech cenových relacích, v následující sezoně budou v prodeji tři druhy vstupenek. "Pro sezonu 2008/09 budeme prodávat vstupenky v cenách 80, 100 a 120 korun. Nejdražší budou vstupenky na hlavní tribuně a také na lepších místech východní tribuny. Nejlevnější lístky pak budou na část jižní tribuny a za výhodnou cenu budou pochopitelně i vstupenky do domácího kotle," popisoval rozložení cen Jiří Glowacz.

Grafické znázornění rozložení cen

Ceny jednotlivých zápasů
Ceny permanentních karet

Ke změnám došlo i u permanentních karet. Představitelé klubu se rozhodli, že v sezoně 2008/09 budou prodávány dva druhy permanentek. "Fanoušci si budou moci koupit permanentku FAN s cenou od 999 do 1499 korun a také permanentku JUNIOR, která je určena pro děti od šesti do patnácti let. Její ceny jsou 499, 599 a 749 korun," pokračoval dále Jiří Glowacz.

Vlastnictví permanentní karty se vyplatí

Podobně jako v loňské sezoně si i pro nadcházející ročník připravilo vedení klubu pro majitele permanentek několik výhod. Nejenže vlastnictvím karty každý fanoušek ušetří (v praxi to znamená, že uvidí 2,5 ligového utkání zdarma), zdarma má také vstup na pohárová a přípravná utkání, může také se slevou nakupovat ve fanshopu a nebo také může před a po skončení zápasu jezdit MHD v Českých Budějovicích zdarma! Stávající "permanentkáři" mají navíc do konce června své místo zarezervované a při výměně permanentky dostanou 10% slevu.

I další akce spojené s prodejem permanentních vstupenek znějí velmi zajímavě. Pokud stávající majitel permanentky přivede čtyři nové zájemce, dostane svou permanentní kartu zcela zdarma.

Výrazné slevy se dají získat i při nákupu tzv. "Rodinného vstupného". Pokud si například čtyřčlenná rodina zakoupí dvě permanentky FAN a dvě permanentky JUNIOR, může se těšit na zajímavou slevu.

Výhody při nákupu permanentních karet mohou čerpat i firmy. Při hromadných objednávkách pro zaměstnance získají firmy permanentky s výraznou slevou – každá pátá permanentní vstupenka bude zdarma! Při nákupu nad 50 ks permanentek nabízí klub firmám možnost využití vybraného zařízení sportovního areálu Tréninkového centra mládeže zdarma!

Prodej permanentek na sezonu 2008/2009 je pro dosavadní předplatitele zahájen od 16. června 2008, pro nové předplatitele od 1. července 2008. Permanentní vstupenky je možné si objednat na internetové adrese www.vstupenky.dynamocb.cz nebo prostřednictvím elektronické pošty na adrese permanentky@dynamocb.cz nebo klub@dynamocb.cz , poštou na adrese SK Dynamo České Budějovice, Střelecký ostrov 3, 370 21 České Budějovice, nebo zakoupit osobně v pondělí až pátek od 9 do 12 a od 13 – 17 hodin v sídle SK Dynamo České Budějovice, tel. 387 312 502 (kanceláře SK Dynamo jsou umístěny pod severní tribunou – přístup z parkoviště z ulice Boženy Němcové).