Vstup do jarní části sezony se rezervnímu týmu nepovedl. V zápase s béčkem Žižkova Jihočeši sice odehráli bezbrankový poločas, poté ale hned v úvodu druhé půle inkasovali z pokutového kopu. Zvýšeným úsilým si sice Dynamo vytvořilo několik dobrý šancí a dokonce nastřelilo Dobalem tyč, avšak konečnou podobu zápasu dali pět minut před koncem opět domácí, kteří zvýšili na 2:0.

Do nedělního zápasu vešly oba dva týmy s rozvahou. Hostující Budějovice ani domácí Žižkov nechtěly riskovat tříbodovou ztrátu. Dlouhou dobu se míč stěhoval z jedné půlky na druhou. Navrch měli však domácí, kteří často napadali a tím také ohrožovali jihočeskou branku. Golman Pešula ale šance s přehledem likvidoval. Ve 36. minutě spálil šanci domácí útočník Turek tvrdou střelou vedle tyče. Tlak se začal stupňovat, ale jihočeský celek se stáhl a začal skvěle bránit. Po nějaké době tlak domácích polevil a hosté si také mohli připsat pár střel na branku, které však za Boháčem neskončily. Za stavu 0:0 tak skončil první poločas.

Po přestávce do zápasu doslova vlétli domácí hráči. Okamžitě převedli hru na stranu Českých Budějovic a donutili hosty faulovat ve vápně, což znamenalo penaltu. Z té se s přehledem trefil Jakub Hottek. Hosté nechtěli dlouho zůstat pozadu a v 55. minutě vyslal tvrdou střelu na Boháče Dobal, ale míč skončil pouze na břevně branky domácího týmu. V 72. minutě pak hra dlouho stála díky ošetřování jihočeského gólmana Pešulky, který tvrdě srazil s jedním z domácích hráčů. V osmdesáté minutě pak ohrozil domácí svatyni Kučera, ale jeho střelu opět zastavila tyč. V 85. minutě se znovu radovali domácí hráči a to po střele Jiřího Nováka z velké dálky. Do konce zápasu hosté už zvrat nedokonali a domácí Žižkov si připsal tři body po výhře 2:0.