Poslední zápas letošního ročníku ČFL odehrají Jihočeši ve středu od 17 hodin na Složišti proti Náchodu. Duel proti zachraňujícímu se soupeři budeme na našem webu sledovat online.

Z Vlašimi si B-tým Dynama v sobotu přivezl pouze tři inkasované branky a neodčinil tak vysokou porážku z Karlových Varů. Nutno podotknout, že trenéru Juráskovi proti lídrovi soutěže chyběli kvůli disciplinárnímu trestu opory Dobal a Mašát. Ti by však měli ve středu odpoledne vyběhnout na hřiště. Pro fotbalisty Dynama bude zápas s Náchodem vůbec posledním zápasem sezony - Jihočeši si totiž i poslední zápas 32. kola proti Karlovým Varům již předehrávali.

Celek Náchod-Deštné má jednu z posledních šancí k záchraně třetí nejvyšší soutěže právě v Českých Budějovicích. Momentálně má na svém kontě 34 bodů a řadí se na předposlední místo tabulky. Na rozdíl od Jihočechů má ale ještě jeden zápas k dobru, který ho čeká hned o příštím víkendu doma proti Žižkovu B.

Podzimní zápas Dynama na hřišti Náchoda skončil smírně 2:2. Jihočeši sice od 10. minuty vedli gólem Kučery 1:0, jenže o dvě minuty později vyrovnal Semerák a zvrat v zápase dokonal ve druhé půli z penalty Merganc. Alespoň bod pro Dynamo zachránil necelých deset minut před koncem Marek Plichta.

Zatímco fotbalisté Dynama mají záchranu v ČFL prakticky jistou, Náchod musí na jihu Čech naplno bodovat, aby si zachoval alespoň naději na udržení třetí nejvyšší soutěže. Tento fakt určitě přidá na dramatičnosti zápasu. Průběh utkání můžete sledovat od 17:00 přímo na Složišti a nebo online na našem webu.

Soupiska FK Náchod-Deštné
Brankáři: Petr Kobos, Adam Swaczyna
Obránci: David Hudec, Kamil Kaplan, Václav Kotal, Petr Zieris, Michal Gross, Ivan Bezina, Jan Melichar, Václav Pohl
Záložníci: Ondřej Nejman, Antonín Eimer, Marek Srkal, Michal Umlauf, Miroslav Vodehnal, Ondřej Jirman, Petr Kudrna
Útočníci: Josef Semerák, Dmitrijs Medeckis, Alexanders Cekulajevs, Martin Malý