Během sobotního odpoledne odehrají svůj zápas vedle ligového A-týmu i fotbalisté třetiligové juniorky. V zápase 19. kola České fotbalové ligy se tým Jiřího Lercha představí v rámci jihočeského derby s aktuálně vedoucím týmem tabulky, Spartak MAS Sezimovo Ústí. Výkop zápasu je stanoven na 15:00.

Jak Dynamo, tak tým Sezimova Ústí mají za sebou první zápasy jarní části sezony. Zatímco svěřenci Jiřího Lercha doma na Hluboké remízovali s Českou Lípou 1:1, fotbalisté Spartaku naplno bodovali v Plzni, kde o jejich jednobrankové výhře rozhodl z penalty Kočí. Díky tříbodovému zisku se Sezimovo Ústí posunulo dokonce na první místo třetiligové tabulky!

Podzimní vzájemný zápas obou celků vyšel na Složišti lépe Spartaku, který vyhrál díky gólu Milana Bartesky 1:0. K vidění byl sice vyrovnaný fotbal s minimem šancí, jedinou velkou příležitost ale dokázali hosté využít a jejich vítězství tak bylo zcela zasloužené.

Trenér Sezimova Ústí Luboš zákostelský očekává těžké utkání. "Dynamo B bude těžkým soupeřem. Musíme si dát pozor na jeho dravost, na mladický elán. Tihle mladí hráči hrají pořád, nemají trému," uvědomuje si kouč domácího celku. Vedle tradičních pendlů bude mít lodivod Dynama v zápase jednu příjemnou posilu, první soutěžní zápas po dlouhodobém zranění odehraje středopolař A-týmu a nejlepší hráč loňské sezony Petr Benát!

Zápas začíná na hřišti v sezimoústeckém Soukeníku v sobotu v 15:00 a vy budete moci průběh zápasu sledovat online prostřednictvím serveru onlajny.cz